dk se no fi uk

Norsktalende Customer Care & Sales Assistant

Kan du tale norsk og brænder du for at yde en fantastisk kundeservice? Trives du med en afvekslende dag og i en stilling, hvor du får muligheden for at gøre en forskel og være med til at redde liv? Så er det måske dig, vi mangler.

Dine primære arbejdsopgaver

Til vores hovedkontor i Nærum søger vi en norsktalende kollega til vores dygtige kundeservice. Du vil sidde sammen med vores danske og svenske kundeservice, men dine opgaver vil primært centrere sig om den norske afdeling.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Kundeservice og opfølgning af kundeordrer
  • Ordrebehandling og fakturering
  • Servicere kunder og samarbejdspartnere
  • Assistere vores norske sælgere og teknikere.

Kvalifikationer

Du taler og skriver flydende norsk og kan kommunikere problemfrit med vores nordiske kunder og samarbejdspartnere. Vores koncernsprog er engelsk, og det er derfor en nødvendighed, at du behersker dette i skrift og tale. Da mange af dine opgaver er på computer, vil god IT-forståelse være et krav.

 

Derudover nikker du genkendende til følgende:

  • Forstår hvordan du yder god kundeservice med glimt i øjet og smil i stemmen
  • Udadvendt og med positivt mindset
  • Høj arbejdsmoral, ansvarsfuld og engageret
  • God humor, som er med til at gøre hverdagen lidt sjovere.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en kundeservice-/salgssupportfunktion, men der kan sagtens være andre indgangsvinkler. Vores fokus er ikke kun på dine erfaringer og uddannelse, men også på din personlighed, interesse og engagement.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en virksomhed med en fri og uformel omgangstone. Du får din daglige gang i en spændende virksomhed med engagerede kolleger, der alle brænder for at gøre en forskel og være med til at redde liv. Vi har en relativt flad organisationsstruktur, hvilket giver dig mulighed for at udvide dine ansvarsområder og udvikle dig.

 

Vi er en virksomhed, som går op i at medarbejderne trives og tilbyder bl.a. frokostordning, pensionsordning med sundhedsforsikring samt massageordning. Det sociale prioriteres også hvor vi b.la har fælles ugentlig morgenmad, mødes i fredagsbaren, fejrer fødselsdage samt andre sociale arrangementer.

 

Vi ligger godt placeret tæt på offentlige transportmuligheder med direkte forbindelse til Nørreport St. på 20 minutter.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte daglig leder Frederik Clem på telefon +45 23 36 22 44 eller Thomas Bjelland på telefon +45 20 60 44 11. Jobbet er fuldtid. Tiltrædelse cirka 15. august.

 

Send din ansøgning og cv til jobb@medidyne.no mrk. ’Norsk Customer Service’ senest den 15. juni 2022.

 

Du kan læse mere om os på medidyne.dk og medidyne.no.

 

Medidyne A/S

Medidyne A/S er en dynamisk virksomhed i udvikling. Virksomheden blev etableret i 2002 og er i dag en nordisk virksomhed med hovedkontor i Nærum. Vi sælger medicinsk udstyr og repræsenterer en række af verdens førende leverandører. Vores primære forretningsområde er den akutte og kritisk syge patient, hvor vi har en førende position på markedet. Virksomheden beskæftiger mere end 70 medarbejdere i Norden og sælger både til offentlige og private kunder.