DASAIMs Årsmøde 2022

17.-19. november 2022

Til DASAIMs Årsmøde 2022 samles professionelle inden for alle grene af anæstesiologi og intensiv medicin til tre dage med faglig inspiration og networking. Årets program byder på mere end 40 videnskabelige sessioner og udstillingsområde, der kan besøges imellem de spændende oplæg.

Årsmødet finder sted på Crowne Plaza i København fra den 17. til den 19. november. Du finder Medidyne på stand 13, hvor vi står klar til en hyggelig snak. Vi har et udvalg af vores innovative produkter med, bl.a.:

  • Professionelle defibrillatorer og monitorer fra ZOLL. Produkterne fra ZOLL har en række unikke funktioner, der supporterer, forenkler og forbedrer hjertestopberedskabet.
  • Fleksible og sterile engangsbronkoskoper fra The Surgical Company. Bronkoskoperne har en ergonomi og fleksibel tip, der gør dem nemme at anvende, og de viser billeder i topkvalitet med HD-display.
  • Intelligente og brugervenlige respiratorer fra Hamilton. Respiratorerne giver øget patientkomfort og øget effektivitet med funktioner, der reducerer asynkroni og giver mulighed for lungeprotektiv ventilation til enhver patient.
  • Udstyr til akutbehandling fra Teleflex. Se bl.a. EZ-IO der giver hurtig, sikker og nem intraossøs adgang, og LMA MAD Nasal til hurtig, effektiv og smertefri intranasal medicininjektion.

DASAIMs Årsmøde 2022 afholdes af Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin (DASAIM), der er et af de største videnskabelige selskaber i Danmark. DASAIM arbejder for at fremme den videnskabelige og faglige udvikling inden for anæstesiologi og intensiv medicin og tilbyder også rådgivning på området.

Læs mere om årsmødet og find programmet her

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Michael Kammer Jensen

Sales Manager

Område

Archeon Medical, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical

Maria Juel-Grunnet

Product Specialist

Område

AccuVein, Airtraq, Avanos Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, QinFlow, SINAPI Biomedical, Teleflex, TSC Endovision, Timesco Healthcare

Gitte Vestersager Flensborg

Product Specialist

Område

Hamilton Medical, IRadimed

Tina Harboe Otte

Nordic Business Unit Manager

Område

Hamilton Medical, International Biomedical