E-sundhedsobservatoriets årskonference 2022

13.-14. oktober 2022

“Mod et bæredygtigt, digitalt sundhedsvæsen” er årets tema, når E-sundhedsobservatoriet slår dørene op til årskonferencen 2022 i Konferencehuset Odeon, Odense, den 13. og 14. oktober.

Konferencen har fokus på, hvordan nye sundhedsteknologier og et datadrevet sundhedsvæsen kan være med til at løse flere af de udfordringer, der lægger stort pres på sundhedsvæsenet i dag.

I tråd med årets tema har vi taget vores nye innovative telemedicinske løsning TytoCare med. TytoCare gør det muligt at foretage lægeundersøgelser virtuelt med nøjagtige, fysiske undersøgelser: Med et lille undersøgelseskit, en app og et dashboard er det muligt at undersøge patientens ører, lunger, hjerte, hals, puls, temperatur, hud og mave.

Mød os på stand nr. 3, hvor du kan hører mere om, hvordan TytoCares teknologi adresserer årets konferencetema og sundhedsvæsenets udfordringer:

  • Stort arbejdspres og manglende personale
    Med TytoCare kan flere patienter undersøges virtuelt med færre ressourcer. Unødvendige indlæggelser kan undgås ved at undersøge og monitorere patienter i hjemmet, og specialister kan inddrages til second opinions efter behov.
  • Flere ældre og kronisk syge
    Ældre og kronisk syge er en stadigt voksende befolkningsgruppe, der kræver pleje. Her kan TytoCare hjælpe med virtuelle lægebesøg for borgere, der ikke er mobile, og mere og bedre monitorering i hjemmet. Det er både komfortabelt og bekvemt for borgerne, og for personalet der kan fordele de menneskelige ressourcer bedre og spare tid på undersøgelser.

TytoCare fås i to udgaver: TytoPro til anvendelse af klinikere og TytoHome til anvendelse af privatpersoner. Løsningen har stort potentiale for anvendelse i flere dele af sundhedsvæsenet. Kom forbi vores stand på E-sundhedsobservatoriets årskonference 2022, se TytoCare og hør mere om, hvad det kan gøre for dig.

Du kan se det fulde program for E-sundhedsobservatoriets årskonference og finde link til tilmelding her

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Ole Christensen

Application Specialist

Område

ACL, Bittium, TytoCare, ZOLL Itamar, ZOLL Medical

Michael Kammer Jensen

Sales Manager

Område

Archeon Medical, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical