dk se no fi uk
Det 29. Landssymposium i Neonatologi

Landssymposium i Neonatologi

Kom med til et par lærerige dage og mød Medidyne til det 29. Landssymposium i Neonatologi. Årets Landssymposium afholdes på Hotel Svendborg d. 22. til 24. september og vi er med som udstiller.

 

Landssymposium i Neonatologi er for neonatalafdelingernes sygeplejersker, læger og fysioterapeuter. Årets program indeholder spændende oplæg om de mest aktuelle problemstillinger på området samt oplæg om guidelines og uddannelse.

 

Kom forbi Medidynes stand og oplev nogle af vores produkter til neonatal- og pædiatrisk pleje, blandt andet:

 

Vi glæder os til at se dig til det 29. Landssymposium i Neonatologi.

 

Læs mere om arrangementet her

Børnedage 2022

Børnedage 2022

I den kommende weekend (12.-14. juni) kan du møde os til Børnedage 2022 på Comwell Roskilde.

 

Vi ser frem til at vise og demonstrere vores mange spændende produkter indenfor neonatalområdet. Der bliver god tid til at snakke, se og ikke mindst prøve vores udstyr.

 

Hør blandet andet om:

 • Transportkuvøser og transportrespirator til sikker intern og ekstern transport af neonatale patienter.
 • Monivent Neo Training, der er en enestående træningsløsning til opretholdelse og forbedring af manuelle ventilationsfærdigheder.
 • BilliCare – en non-invasiv transkutan bilirubinmåler, der nøjagtigt og bekvemt måler og overvåger bilirubinniveauet, for at vurdere risikoen for neonatal hyperbilirubinæmi.
 • Lejringsprodukter til spædbørn der giver fleksibel, men stabil støtte for at øge komforten og den fysiologiske stabilitet for præmature og syge babyer. 
 • Aktive og passive nCPAP interfaces.

 

Kig forbi vores stand og hør lidt om, hvad vi kan byde på. Vi glæder os til at se dig.

På gensyn til Børnedage 2022

 

Du kan se hele programmet for Børnedage 2022 her

Norsktalende Customer Care & Sales Assistant

Kan du tale norsk og brænder du for at yde en fantastisk kundeservice? Trives du med en afvekslende dag og i en stilling, hvor du får muligheden for at gøre en forskel og være med til at redde liv? Så er det måske dig, vi mangler.

Dine primære arbejdsopgaver

Til vores hovedkontor i Nærum søger vi en norsktalende kollega til vores dygtige kundeservice. Du vil sidde sammen med vores danske og svenske kundeservice, men dine opgaver vil primært centrere sig om den norske afdeling.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Kundeservice og opfølgning af kundeordrer
 • Ordrebehandling og fakturering
 • Servicere kunder og samarbejdspartnere
 • Assistere vores norske sælgere og teknikere.

Kvalifikationer

Du taler og skriver flydende norsk og kan kommunikere problemfrit med vores nordiske kunder og samarbejdspartnere. Vores koncernsprog er engelsk, og det er derfor en nødvendighed, at du behersker dette i skrift og tale. Da mange af dine opgaver er på computer, vil god IT-forståelse være et krav.

 

Derudover nikker du genkendende til følgende:

 • Forstår hvordan du yder god kundeservice med glimt i øjet og smil i stemmen
 • Udadvendt og med positivt mindset
 • Høj arbejdsmoral, ansvarsfuld og engageret
 • God humor, som er med til at gøre hverdagen lidt sjovere.

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en kundeservice-/salgssupportfunktion, men der kan sagtens være andre indgangsvinkler. Vores fokus er ikke kun på dine erfaringer og uddannelse, men også på din personlighed, interesse og engagement.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en virksomhed med en fri og uformel omgangstone. Du får din daglige gang i en spændende virksomhed med engagerede kolleger, der alle brænder for at gøre en forskel og være med til at redde liv. Vi har en relativt flad organisationsstruktur, hvilket giver dig mulighed for at udvide dine ansvarsområder og udvikle dig.

 

Vi er en virksomhed, som går op i at medarbejderne trives og tilbyder bl.a. frokostordning, pensionsordning med sundhedsforsikring samt massageordning. Det sociale prioriteres også hvor vi b.la har fælles ugentlig morgenmad, mødes i fredagsbaren, fejrer fødselsdage samt andre sociale arrangementer.

 

Vi ligger godt placeret tæt på offentlige transportmuligheder med direkte forbindelse til Nørreport St. på 20 minutter.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte daglig leder Frederik Clem på telefon +45 23 36 22 44 eller Thomas Bjelland på telefon +45 20 60 44 11. Jobbet er fuldtid. Tiltrædelse cirka 15. august.

 

Send din ansøgning og cv til jobb@medidyne.no mrk. ’Norsk Customer Service’ senest den 15. juni 2022.

 

Du kan læse mere om os på medidyne.dk og medidyne.no.

 

Medidyne A/S

Medidyne A/S er en dynamisk virksomhed i udvikling. Virksomheden blev etableret i 2002 og er i dag en nordisk virksomhed med hovedkontor i Nærum. Vi sælger medicinsk udstyr og repræsenterer en række af verdens førende leverandører. Vores primære forretningsområde er den akutte og kritisk syge patient, hvor vi har en førende position på markedet. Virksomheden beskæftiger mere end 70 medarbejdere i Norden og sælger både til offentlige og private kunder.

Avanos webinar - Lukket sug i praksis

‘Lukket sug i praksis’ webinar den 3. maj

Få viden om teori og praksis ved brug af lukket sug

Er du nysgerrig på at vide mere om hvordan lukket sug fungerer i praksis?

 

Tirsdag den 3. maj kl. 14.00 kan du deltage i vores gratis webinar om “lukket sug i praksis – hvad har vi lært efter pandemien”. Vi har inviteret Lise Andersen, klinisk sygeplejerskespecialist på Herlev intensiv, og Angela Renshaw, produkt manager fra Avanos. De vil dele deres viden om teorier bag lukket sug, og hvordan det fungerer bedst i praksis.

 

Lise Andersen, vil fortælle om hendes erfaring fra praksis og hvordan lukket sug kan implementeres på en afdeling.

 

Den teoretiske del vil være på engelsk, men hoveddelen af webinaret vil foregå på dansk.

 

Ved tilmelding har du mulighed for at sende spørgsmål, du har omkring lukket sug. Du vil også have mulighed for at stille spørgsmål under webinaret.

 

Vores foredragsholdere er:

 • Lise Andersen, klinisk sygeplejespecialist – intensiv afdeling på Herlev hospital
 • Angela Renshaw, EMEA Product Manager, Respiratory Care – Avanos

 

Du må også gerne dele denne invitation med dine kollegaer.

 

Læs mere og tilmeld dig her

NJF Congress 2022

NJF Congress 2022

4-6th May 2022, Marina Congress centre in Helsinki

This year our Finnish team will be attending the 22nd Nordic NJF congress at Marina Congress centre in Helsinki 4.-6. of May 2022. The Federation of Finnish Midwives has planned a program filled with educational and groundbreaking talks. During the breaks, you can stop by our booth and learn more about our devices that helps midwifes in their daily work.

 

Come visit our stand and let us tell you more about:

 

 • Philips Avalon CTG product family – how it monitors and enhance the natural progression of physiological childbirth by encouraging free movement during labor – even in water.
 • Monivent Neo Training – how it offers a unique training solution for maintaining and improving manual ventilation skills on newborns.

 

We are looking forward to seeing you.

 

See the full program here

Medidyne APP

Medidyne app

Vi er stolte over at kunne præsentere en app henvendt til paramedicinere, akutlæger og ambulancereddere. Appen er designet til visuelt og med kort tekst, at give dig et hurtigt overblik over hvordan, du bør betjene dit medicinske udstyr.

 

I en travl hverdag og i kritiske situationer er det vigtigt, hurtigt at kunne finde den nødvendige information.

 

Vi ønsker at levere en service, som gør det muligt at have nødvendig information let tilgængelig.

 

For sundhedspersonale, der er på farten, er det især essentielt, at de hurtigt kan få svar og visuelt se, hvordan vores udstyr skal betjenes. Med vores app fås den mest nødvendige information lige ved hånden, via ens mobil.

ZOLL X Serie

Første produkt i appen er vores defibrillator ZOLL X Serie. Vores Acute Care team har gennemarbejdet de vigtigste funktioner i ZOLL X Serie, og har skabt små, ultrakorte vejledninger.

 

Dette betyder, at du kan betjene ZOLL X Serien, via korte 1-2-3 trins vejledninger, og lærer hvordan udstyret fungerer. Ligesom at appen kan også bruges til uddannelse og genopfriskning.

Download Medidyne app’en

Medidyne appen findes både til Android og iPhone. 

 

Download appen her: 

Apple App Store download

Google Play store

Intensiv Symposium 2022

Intensiv symposium 2022

Mød os til Intensiv Symposium på Hindsgavl Slot den 25. og 26. marts. Der bliver god tid til at snakke, se og ikke mindst prøve vores udstyr.

 

Vores team ser frem til at vise og demonstrere vores mange produkter indenfor intensivområdet.

 

 • Hør om muligheden for at forbedre dit workflow til både intern og ekstern transport med HAMILTON-T1 og HAMILTON-MR1 respiratorer.
 • Broncoflex engangsbronkoskoper med sublim billedkvalitet fra The Surgical Company.
 • Tuber med ultratynd cuff, som reducerer risikoen for tracheal trauma og lukket sug til forebyggelse af infektion hos intuberede patienter fra Avanos.
 • Pleuradræn fra Sinapi der reducerer fejl, øger sikkerheden, er let at betjene og omkostningsreducerende.

 

Kig forbi vores stand – og hør hvad vi kan byde på.

Vi glæder os til at se dig på Hindsgavl!

 

Se hele programmet for intensiv symposiet på Hindsgavl

Ventilation Symposium 3.0

Ventilation Symposium 3.0

We are happy to announce, that after two years of waiting our popular Ventilation Symposium is back. Join us on April 21st for an inspirational event dedicated to issues and topics within lung-protective ventilation for every patient.

 

We have an interesting lineup of international speakers from the Netherlands, France, as well as speakers from all the Nordic countries. It is going to be an inspiring day with thought-provoking panel talks and hot topics discussions. 

 

The symposium is free of charge and will take place in the beautiful scenery at: The Blue Planet, The National Aquarium Denmark.  Only 1.5 km from Copenhagen Airport. Bring your colleagues and sign up today! Registration is mandatory.

 

Read more and sign up here: Ventilation Symposium 3.0

New Distributor of BiliCare in Denmark and Finland

New Distributor of BIliCare in Denmark and Finland

 July 8, 2021

 

Medidyne A/S, a leading supplier of medical devices in the Nordic countries, today announced that it has entered into a distribution agreement with Mennen Medical Ltd. to be the exclusive distributor for the BiliCare product line in Denmark and Finland.

 

“We are thrilled to add BiliCare to our product portfolio and appreciate the tremendous value it brings to our customers. It will allow caregivers to non-invasively monitor bilirubin levels in newborns and enhance our overall offering to the Neonatal market.” said Knut Clem, CEO of Medidyne A/S.

 

“It is always encouraging to partner with a top-notch distributor like Medidyne.” said Danny Harel, CCO Mennen Medical Ltd. “We already saw great growth in many countries around the globe and I am sure our product is in the right hands now to assist Neonatal caregivers in Denmark and Finland too.”

 

See our BiliCare product here

Webinar

Obstetriske webinarer 14. og 16. september

Deltag gratis i Medidynes obstetriske webinarer den 14. og 16. september

Disse webinarer har i foråret været afholdt af vores søsterselskab, Medidyne i Finland med stor succes. Begge webinarer afholdes på engelsk og har hver en varighed på 1 time – og det er gratis at deltage.

 

Den 14. september kl. 14-15: “The role of maternal pulse in childbirth monitoring” med Mikko Tarvonen som foredragsholder. Dette webinar tager udgangspunkt i anvendelse af moderens puls, som en vigtig parameter i forbindelse med sikker monitorering under fødsel. Mikko har 20 års erfaring på Helsinki University Hospital.

Link til webinar: bit.ly/3B2xbcl

 

Den 16. september kl. 14-15: ”Waterbirth and monitoring” med Johanna Honkanen som foredragsholder. Dette webinarer har fokus på fødsel i vand, som en naturlig smertelindring, herunder monitorering med trådløse transducere i vand. Johanna har mange års erfaring med netop dette emne.

Link til webinar: bit.ly/3meNA9n

 

Du er meget velkommen til at videresende denne invitation til dine kolleger.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 14. og 16. september.


Du kan læse mere om webinarerne og foredragsholderne her

14. september: The role of maternal pulse in childbirth monitoring

16. september: Waterbith and monitoring

Control-Cric

 

Medidyne is excited to announce that we are adding Control-Cric from Pulmodyne to our portfolio.

 

Control-CricTM has a surgical approach to a cricothyrotomy that helps mantaining control during a high-stress situation. This quick and controlled cricothyrotomy has been designed to perform a blind cricothyrotomy in under 2 minutes and the packaging helps simplifying the procedure. 

 

Read more about the Control-Cric

Mette Jungersen er en del af teamet

Vi forstærker teamet

Mette Jungersen er fra 1. april 2021 ansat som Product Specialist i Medidyne A/S.

 

Mette er uddannet intensiv- og anæstesisygeplejerske, og har derudover erfaring fra det neonatale område.

 

De seneste 15 år har hun arbejdet med salg af, samt undervisning i medicoteknisk udstyr i Spiropharma A/S samt i Philips, Sleep and Respiratory Care.

 

Mettes område bliver det neonatale med salg af udstyr fra International Biomedical, Medin, LMT, Monivent og Philips.

 

Vi er rigtig glade for at få Mette med på vores hold og er sikker på, at Mette er den rette til at supportere vores kunder indenfor det neonatale felt.

Join EZ-IO Webinars from Teleflex

Join EZ-IO IV webinars

The Clinical Principles of Intraosseous Vascular Access

We are happy to inform you that our partner Teleflex launches a new series of webinars.

 

The Arrow EZ-IO Intraosseous Vascular Access System from Teleflex is a solution in emergency situations. The EZ-IO System is indicated anytime vascular access is difficult to obtain in emergent, urgent, or medically necessary cases and provides peripheral venous access with central venous catheter performance.

 

For course dates, times and registration please go to the website for full details. They are free to attend.

 

For more info and registration click here

Introducing In2Flow

 

In2flow – a nasal cannula for High Flow Oxygen Therapy.

We are excited to announce adding Hamilton’s new high flow oxygen therapy interface In2Flow to our portfolio.

 

A high-quality cannula is a core element of HFOT to ensure the delivery of high flow oxygen to the patient. The new cannula supports high flow rates with up to <100 l/min and is DEHP, PVC, and latex free. Every single aspect of the new In2Flow including the packaging is designed for easy application as well as increased patient comfort.

 

We are excited to offer the In2Flow to our customers. For more information you can contact Medidyne or visit our product page Hamilton In2Flow

Vi forstærker teamet

Vi forstærker teamet

Mød vores nye førstehjælpsinstruktør Toni Mathiasen, som fremover vil være en del af Hjertevagt og AED/hjertestarter teamet.

 

Toni har 20 års solid baggrund fra Forsvaret som underviser i en lang række militære og sundhedsfaglige fag, herunder pædagogik og førstehjælp.

 

I 2007 gjorde han førstehjælpen til sin levevej og gik selvstændig med virksomheden førstehjælp.nu og rigtig mange kender ham derfor allerede som en dygtig instruktør, der trives med undervisning på både dansk og engelsk.

 

Nu har Toni fået lyst at blive en del af noget større og få kolleger igen. Den beslutning er vi rigtig glade for i Medidyne!

 

Toni tager sine kunder fra førstehjælp.nu med til Medidyne, hvor han kommer til at servicere dem præcis som tidligere.

 

Vi er meget stolte over, at Toni har valgt at komme med på holdet hos os i Medidyne.

Medidyne samarbejder med Trygfonden

Samarbejde med TrygFonden

Medidyne / Hjertevagt samarbejder med TrygFonden omkring hjertestartere til fondens donationer. Samarbejdet omhandler levering af ZOLL AED 3 hjertestartere samt rådgivning i forhold til information og kampagnemateriale. 

 

TrygFonden har de seneste 20 år støttet mangfoldige projekter, der alle har til formål at få danskerne til at træde til med livreddende førstehjælp og dermed øge chancen for at flere overlever et hjertestop uden for hospital. Et af de projekter er hjertestarter donationerne, hvor TrygFonden hvert år donerer 100 hjertestartere, som opsættes tilgængeligt for alle 24/7. TrygFonden står også bag Hjerteløber-ordningen samt det landsdækkende Hjertestarter-Netværk, hvor alle kan registrere deres hjertestarter, så der ved opkald til 1-1-2 kan henvises til nærmeste hjertestarter.

 

”Siden vores opstart i 2002 har vi fulgt TrygFondens arbejde, og det er med stolthed at vi kan kalde os deres samarbejdspartner” siger Knut Clem, direktør hos Medidyne A/S. ”Det er vores mission at redde liv og vi kan med glæde konstatere at chancen for at overleve et hjertestop i Danmark er firedoblet siden 2001. Gennem samarbejdsaftalen med TrygFonden håber vi at kunne bidrage yderligere til denne positive udvikling, så flere liv bliver reddet.”

 

Hos TrygFonden er man rigtig tilfreds med samarbejdet: ”Vi er glade for at indgå samarbejde med Medidyne / Hjertevagt, som er en kompetent og professionel partner med lang erfaring indenfor området”, siger projektchef hos TrygFonden, Grethe Thomas. Vi har mange fælles ideer til at udvikle området, så endnu flere overlever et hjertestop. 

 

Hjertevagt er en del af Medidyne A/S og har mere end 15 års erfaring med salg af hjertestartere og er blandt nordens førende på området. Hjertevagt var med til at introducere hjertestartere på det danske marked og har siden leveret over 10.000 hjertestartere i Danmark, som har bidraget til at redde over 100 liv. 

 

Hjertestarteren ZOLL AED 3 produceres af amerikanske ZOLL Medical Corp., som er en af verdens førende producenter af hjertestartere.

Medidyne A/S ny distributør for Philips i Danmark

Ny distributør for Philips i Danmark

Medidyne A/S har den 1. september 2020 overtaget ansvaret for salg og service af Philips CTG-udstyr til monitorering ved fødsler.

Der tilbydes en bred produktportefølje af Avalon CTG-apparater, som opfylder ethvert behov for monitorering både før, under og efter fødslen. Derudover tilbydes der til alle CTG-apparater i Avalon-serien en komplet trådløs transducerløsning med Avalon CL.

 

Avalon CL giver moderen mulighed for fri bevægelighed, hvilket hjælper med til at reducere stressniveauet under fødslen og gør oplevelsen mere behagelig og mere sikker. Med Avalon CL tilbydes nøjagtig den samme funktionalitet, som man har på den kablede transducerløsning. Avalon-serien sender automatisk data videre til de centrale CTG-datasystemer, som findes på det danske marked.

 

Medidynes søsterselskab, Medidyne Oy, har gennem en årrække været meget fremgangsrig med Philips Avalon CTG-udstyr på det finske marked.

 

Vi er stolte over at få mulighed for repræsentere et stærkt brand fra Philips, der er blandt  verdens absolut førende producenter af medicinsk udstyr. Det er en stor tillidserklæring og vi vil forsøge at gengælde denne ved at levere en førsteklasses service og support til de danske kunder” udtaler Knut Clem, CEO i Medidyne A/S.

 

Læs mere om Philips Avalon produkterne her

New Broncoflex

New Broncoflex

Unique by nature, different by design

The new generation of Broncoflex addresses technical and clinical challenges thanks to a significant innovation: it incorporates a 2.8 mm working channel within an endoscope with a small external diameter of 5.6 mm.

 

This innovation offers users a wide working channel, reducing constraints in terms of compatibility with endotracheal tubes, while facilitating navigation in the distal bronchi. Additionally, the new system comes with a new touch screen, which incorporates an algorithm that ensures image quality in high definition, even for a single-use device.

 

The Screeni has been designed to simplify its use, with unparalleled ease of management and implementation. The system is mobile and lightweight so that it can be easily used in often small spaces.

 

Broncoflex

Two sizes, more options, less expense

The successful miniaturisation of Axess Vision’s systems allows them to offer just two endoscope references, where three are usually required with standard single-use flexible bronchoscopes. These two references are sufficient to cover all flexible bronchoscopy therapeutic indications.

What’s new:

 • image quality in high definition due to advanced algorithms.
 • with a diameter of 5,6mm and a working channel of 2,8m Broncoflex Vortex covers two sizes of scopes in only one.
 • due to the bigger working channel of the Vortex suctioning performance is increased.
 • easy mounting and handling of the lightweight screen.
 • flexible deflection mechanism of the tip enables up and down distal angulation of more than 200°.
 • unique profile of the distal tip, with its wide opening, boosts the overall suctioning performance.

 

Read all about the new Broncoflex here

CORONAVIRUS / COVID-19

Mens vi nøje følger COVID-19-pandemiens udvikling, vil vi gerne informere dig om følgerne for vores forsyningskæde og de handlinger vi tager for at sikre fortsat service og levering af varer.

 

Den globale krise har dramatisk øget efterspørgslen efter især respiratoriske produkter og vi gør alt for at opretholde en sikker forsyningskæde. Derfor har vi truffet en række forholdsregler som reaktion på situationen.

 

Dette inkluderer men er ikke begrænset til følgende:

 • Opmuntret vores leverandører til at øge produktionsvolumen
 • Øget lokal lagerbeholdning så meget som muligt
 • Opfordret kunder til ikke at hamstre
 • Introduceret delleveringer af større ordrer
 • Begrænset lager- og kontorbesøg og indførsel af begrænsninger på personlige møder
 • Truffet foranstaltninger for at beskytte vores arbejdsstyrke for at sikre at vi kan forblive fuldt operationelle

 

Vi fortsætter med at få varer hjem fra alle vores leverandører, men opfordrer vores kunder til ikke at bestille flere produkter end nødvendigt. Panikkøb og hamstring kan have alvorlige konsekvenser for vores evne til at imødekomme alle kundebehov, og vi fraråder dette kraftigt.

 

På grund af de mange usikkerheder i situationen er det umuligt for os at give nogen forudsigelser eller garantier vedrørende fremtidige leveringstider, produktforsyning osv.

 

Hvis du har spørgsmål eller har brug for support, er vi fortsat tilgængelige. Vores team er blevet instrueret om nøje at overvåge og følge lokale retningslinjer ved eventuelle kundebesøg.

 

I betragtning af situationens dynamiske karakter fortsætter vi med at overvåge vores forsyningskæde og vil holde vores kunder og deres patienters behov forrest i vores beslutningstagning.

 

Venlig hilsen,

MEDIDYNE A/S

 

 

English: CORONAVIRUS / COVID-19

As we continue to monitor the Coronavirus / COVID-19 pandemic closely, we would like to inform you about the implications on our supply chain and the actions we are taking to ensure continued service and supply.

 

The global crisis has dramatically increased demand for, in particular, respiratory care products and we do everything we can to maintain a secure supply chain. Consequently, we have taken a number of precautionary measures in response to this developing situation including but not limited to the following:

 

 • Encouraged our suppliers to accelerate manufacturing volumes
 • Increased local inventory as much as possible
 • Discouraged customers from hoarding
 • Introduced partial deliveries for large (stocking) orders
 • Restricted warehouse and office site visits and imposing limitations on in-person meetings
 • Taken measures to protect our work force to ensure that we can remain fully operational

 

We continue to get products from all our suppliers but urge customers not to order more products than necessary. Panic buying and hoarding can have severe consequences for our ability to fulfill all customer needs and we strongly discourage this.

 

Due to the many uncertainties of the situation, it is impossible for us to give any predictions or guarantees regarding future delivery times, product supply etc.

 

If you have any questions or need for support, we continue to be available. Our team has been instructed to closely monitor and follow local guidelines at customer visits should that be required.

 

Given the dynamic nature of the situation, we are continuing to monitor our supply chain and will keep the needs of our customers and their patients at the forefront of our decision making.

 

 

Best regards,

MEDIDYNE A/S

Safe use of Hamilton

See the latest update about safe use of Hamilton Medical ventilators – click here

 

In light of the spreading novel coronavirus, Hamilton Medical have prepared information about the safe use of Hamilton Medical ventilators on patients with highly infectious diseases.

 

As the novel coronavirus (2019-nCoV) continues to spread and has now been declared an international emergency by the WHO, questions are being raised about the safe use of ventilators on patients who may be highly infectious. The new Knowledge Base article gives you an overview of possible measures that can be taken to ensure protection against internal contamination of the ventilator, as well as protection of patients and clinical staff. 

 

See the full article here

EZ-IO Intraosseous Workshop

EZ-IO Workshop

Medidyne and Teleflex invite you to attend our Arrow® EZ-IO® Intraosseous Procedural Workshop at Copenhagen University Panum the 10th or 11th of December 2019. 

 

An interactive and engaging workshop designed to empower practitioners with the knowledge, skills and confidence to use the Arrow® EZ-IO® Intraosseous Vascular Access System. Each workshop is approximately 3 hours long with an opportunity to get hands on practice.

 

There will be a morning and afternoon session each day. You can choose between the morning and afternoon session in the registration form.

Registration

Click here to register

Date

Tuesday 10th December at 09:00 – 12:00 

Tuesday 10th December at 13:00 – 16:00

Wednesday 11th December at 09:00 – 12:00

Wednesday 11th December at 13:00 – 16:00

Location

University of Copenhagen, Panum

Blegdamsvej 3B, 2200 Copenhagen N, Denmark

Contact

If you have any questions then please do not hesitate to contact us:

Tim Collins, Teleflex

Email: tim.collins@teleflex.com

Invitation

Download the invitation for the EZ IO Intraosseous Procedural Workshop 2019

SSAI 2019

SSAI 2019

See you in Copenhagen next week?

Medidyne will be part of the 35th congress for the Scandinavian Society of Anaesthesiology and Intensive Care Medicine next week at the Tivoli Congress Center. It will take place in Copenhagen 28 to 30 August 2019 and the theme is “Patient-centered care”.

 

If you will be there, step by booth 24 where we will show the newest ventilation technology by Hamilton Medical. Let’s discuss new trends in airway management and try out Axess Visions high quality single-use bronchoscopes.

 

The Medidyne team is looking forward to see you in Copenhagen next week!

 

Read more about SSAI 2019

medin-NC3 Ventilator

New medin-NC3 ventilator

We are happy to announce the launch of the first turbine-driven CPAP device for non-invasive ventilation therapy for premature infants and newborns in our portfolio.

 

The new medin-NC3 ventilator does not depend on an air supply and has a powerful leakage compensation.

 

If you would like to have more information, feel free to contact us or click on the link below.

 

▶︎ Read more about medin-NC3

AVANOS

AVANOS solutions

We are very happy to announce that Medidyne Nordic will be representing the respiratory care product portfolio of Halyard/Avanos with immediate effect in Denmark, Sweden and Norway.

 

Apart from the high-quality MICROCUFF* tubes and closed suction systems for adults and children, we will also have a range of oral care kits available.

 

If you are looking for easy to use oral care kits, which support your daily patient care routines go to our website or feel free contact us directly.

 

Check our AVANOS products

DMTS 2018

DMTS 2018

Ses vi på DMTS i Vingsted?

Dansk Medicoteknisk Selskab Landsmøde 9. – 11. oktober 2018.

Besøg Medidyne på vores stand. I år træffer du Simon, Michael, Michael og Gitte, som har medbragt lidt forskelligt udstyr, f. eks.:

 

 • HAMILTON-C6 – vores nyeste intensiv respirator
 • Arcomed – sprøjte- og infusionspumper
 • ZOLL X Serie – monitor/defibrillator
 • Iradimed 3880 – monitorsystem til MR

 

Vi glæder os til at se dig, samt til at få en faglig snak.

 

På gensyn på DMTS 2018!

 

Læs mere om HAMILTON-C6 respirator

Læs mere om Arcomed pumper

Læs mere om X Serie monitor

Læs mere om monitorsystem til MR

 

ZOLL Lunch Symposium ERC 2018

Your Brain on CPR

ZOLL Lunch Symposium at this year ERC Congress.

How much do we really understand about the mechanism of blood flow during CPR? Can we optimize perfusion using tools to ensure that oxygenated blood is getting to the brain to maximize outcomes? 

 

Please join our free luncheon and learn about techniques and tools to help you achieve high perfusion resuscitation and improve your CPR outcomes. 

Featured speaker

Dr. Joe Holley, MD, FACEP; Medical Director of Memphis Fire Department, using hemodynamic flow tracings will show how perfusion to the brain can be optimized. 

You will learn

 • The physiological differences between non-aided versus aided manual CPR 
 • The tools and technology to deliver high-quality manual CPR 
 • The impact of AutoPulse® mechanical CPR on brain perfusion 
 • The increased brain perfusion when Intrathoracic Pressure Regulation (IPR) is added to high-quality CPR 

Details & Information

DATE: Friday, 21 September 

TIME: 13.00—14.00 

VENUE: Sala Italia 

Lunch is provided 

Invitation: Your Brain On CPR – ZOLL Lunch Symposium

Registration

Registration is required; Seats are limited! 

REGISTER NOW AT WWW.ZOLL.COM/ERC 

 

 

Danske beredskabers årsmøde

Danske Beredskabers Årsmøde 2018

Medidyne deltager på Danske Beredskabers Årsmøde i Odense Kongrescenter den 29. – 30. august.

 

Vores veloplagte team Katrine, Chris og Bjørn står klar til at vise dig vores nye spændende førstehjælpsudstyr bl.a.:

 

 • Laerdal træningsudstyr, som vi er blevet nordiske forhandlere på 
 • Den nyeste hjertestarter ZOLL AED 3 
 • Vores egen førstehjælpsbog
   

Kig forbi vores stand A-1833/36, hvor du også kan deltage i vores HLR konkurrence.

 

Læs mere om ZOLL AED hjertestartere

Læs mere om Laerdal træningsdukker

Medidyne Danmark forstærker teamet

Medidyne Danmark forstærker teamet

Michael Kammer Jensen er ansat som Sales Manager i Medidyne A/S. Michael er uddannet sygeplejerske med erfaring fra bl.a. den kardiologiske side. Han har været projektleder for Dansk Institut for Medicinsk Simulation, og i de sidste otte år har han været ansat hos Laerdal i en rolle som Sales Manager og senest Nordic Program Manager. Michael har været frivillig førstehjælpssamarit/-tekniker i mange år og er certificeret ERC instruktør (BLS / AED, ALS etc.).

 

Michael vil få ansvar for salg af ZOLL genoplivningsudstyr til det professionelle marked. Vi er meget stolte over, at en kapacitet som Michael har valgt at fortsætte sin karriere i Medidyne.

How safe and efficient is your MRI workflow?

MRI workflow

Ensure a safe and efficient workflow in the MRI

Critical care patients of all ages place high demands on radiologists and care givers during a transport to and during the MRI itself. This means constantly new challenges for the staff at the hospital and medical technology. Choosing the right equipment is often not without risk and the transport more time consuming. Due to restrictions that will not allow all devices to go in to the MRI suite, equipment often needs to be switched.

 

Medidyne is proud to present a portfolio that can support a safe and more convenient workflow, when talking about critical care patients in the MRI environment. From high performance ventilation with HAMILTON-MR1 to transport incubator by LMT Medical Systems for the smallest of all patients, which allows access to the best possible diagnostic options. The days of transferring a patient with traditional transport equipment to the prep room outside the MRI suite is now a thing of the past. By using IRadimeds non-magnetic infusion pumps and monitor you increase MRI efficiency while decreasing the amount of time critically ill patients are away from their care unit.

 

Be part of the solution and choose the right equipment – be safe and efficient!

 

Read more about our MRI solutions here

See our MRI brochure

Danske Fysioterapeuters fagkongre

Fagkongres 2018

Danske Fysioterapeuter Fagkongres den 12-14 april 2018

Mød Jette fra Medidyne på dette års Fagkongres i Odense Congress Center. Hun vil vise Highflow CPAP systemer og NIV masker fra Pulmodyne.  

 

CPAP- systemet giver et vedvarende flow gennem hele inspirations- og ekspirationsfasen. Tilbehør og funktioner giver mulighed for at udnytte forskellige kombinationer af FiO2 og PEEP til at opfylde patienternes behov. 

 

NIV maskerne er til brug i det akutte miljø og spænder over Nasal, Full Face, MaxShield og Shield.

 

Jette glæder sig til at vise sine produkter frem. 

 

Læs mere om CPAP system

Læs mere om NIV masker

FSAIO

FSAIO 2018

Middelfart – 21-22 marts

Mød Medidyne på FSAIO, hvor Jette og Michael vil vise vores spændende produkter. Blandt andet de nye Arcomed infusionspumper samt NIV masker, CPAP systemer, AccuVein venescanner, Timesco, MAD Nasal og EZ-IO.

 

Læs om Arcomed infusionspumper

Læs om Pulmodyne NIV masker og CPAP systemer

Læs om AccuVein venescanner

Læs om Timesco produkter

Læs om MAD Nasal Intranasal medicinadministration

Læs om EZ-IO system

Meet Medidyne at Nordic First Aid 2018

Nordic First Aid 2018

Medidyne and ZOLL will have a booth at Nordic First Aid congress in Copenhagen 10-11 march.

 

Meet Bjørn, Stefan and Frederik from Medidyne. We are ready to show you the latest in first aid educational and training equipment. We want to show you the potential in our newest defibrillator ZOLL AED 3 – and Laerdal CPR manikins and feedback devices for resuscitation training.

 

You can be inspired on how to make your education more exciting and involving and how to give the participants an even better experience – and make them more capable of handling first aid situations.

 

We are looking forward to see you at our booth 1 at Nordic First Aid 2018.

 

Read more about ZOLL AED 3 defibrillator

Read more about Leardal CPR manikins

I.E.M. blood pressure monitors

I.E.M. – new supplier

Medidyne has signed an agreement with I.E.M., which provide customers with solutions from screening and diagnostics through to follow-up management.

 

I.E.M. products and high-quality service help with day-to-day patient care decisions, thereby making routines simpler.

 

Mobil-O-Graph blood pressure monitors has become one of the most popular long-term blood pressure monitors for hospitals and medical practices. Its particularly gentle measurement method results in very high patient acceptance levels and greater patient compliance. Mobil-O-Graph pressure monitors offers also the possibility for Pulse Wave Analysis (PWA) both ambulatory and in the office.

 

Find out more about our blood pressure monitors from I.E.M.

Intensiv Symposium på Hindsgavl Slot

Intensiv Symposium

Hindsgavl Slot den 26-27. januar 2018

Velkommen på Medidynes stand ved årets Intensiv Symposium på Hindsgavl Slot.

 

Vores veloplagte team – Tina, Michael og Gitte – står klar til at vise dig vores:

 • nye high-end respirator – HAMILTON-C6
 • komplette løsning til MR
 • transportrespirator HAMILTON-T1

 

Der bliver god tid til at snakke, se og ikke mindst prøve vores udstyr.

 

Vi glæder os til at se dig! På gensyn på Hindsgavl.

 

Læs om HAMILTON-C6 respirator

Læs om MR løsninger

Læs om HAMILTON-T1 transportrespirator

Laerdal Medical new business partner

Laerdal – new supplier

Medidyne has signed an agreement with Laerdal Medical, for distribution of their resuscitation training products. This include CPR manikins, among others the well know Anne CPR manikin, and CPR Feedback devices.

 

For more than 50 years, Laerdal Medical has been dedicated to supporting the advancement of Resuscitation Science. Their lifelike and durable products have prepared generations of medical professionals and lay responders around the world to save lives and improve patient outcomes.

 

Read more about the resuscitation training products from Laerdal

Hurray

Today we are celebrating our 15 years anniversary.

Medidyne 15 years anniversary

It started in 2002 with Knut Clem and Frederik Clem – and a mission to save lives among those suffering from sudden cardiac arrest. Since then we have grown from a “two-man band” to a Nordic “orchestra” with more than 50 engaged and professional band members.

 

We would like to thank all our business partners for 15 great years of cooperation and look forward to an exciting future with all of you.

 

Greetings from Team Medidyne

DASAIM årsmøde 2017

Mød os på DASAIM

Medidyne deltager på DASAIM den 9-10. november 2017. 

Kom og få en faglig snak og se det sidste nye.

Vi står klar med både nye og kendte produkter inden for dit speciale:

 

Patienttransport: Respirator, monitor/defibrillator
MR med anæstesi: Ventilation, infusion og det nye monitorering fra Iradimed
Diagnosticering: Video-bronkoskopi
Præhospital/akut: ZOLL AED 3 hjertestarter, Intraossøs adgang, engangs-laryngoskoper 

 

Vi glæder os til at se dig til DASAIMs årsmøde i København på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

 

Læs mere om

 

DMTS landsmøde

DMTS 2017

Vingsted Hotel & Konference Center 10. – 12. oktober 2017

Mød Medidyne ved dette års Dansk Medicoteknisk Selskabs. Morten og Gitte står klar til at præsentere dig for sidste nyt inden for:

 

 • Ventilation og aktiv befugtning
 • AED
 • MR-monitorering
 • Infusionspumper o.m.a

 

Du kan også prøve at give hjertemassage og stød.

 

Vi ser frem til en god og faglig snak.

 

Læs mere om Hamiltons respiratorer og fugter

Læs mere om AED

Læs mere om MR-monitorering

Læs mere om infusionspumper

 

New products from Teleflex

New products for acute and critical care

Medidyne is proud to present three new products for acute and critical care: FAST® Sternal Intraosseous Infusion System, T-POD™ Pelvic Stabilization devices and MAT™ Tourniquets.

FAST® Intraosseous Infusion System is a sternal intraosseous device developed for military and combat personnel, and emergency personnel. FAST® Sternal IO gives you the critical ability to quickly establish vascular access, and rapidly and easily deliver emergency fluids and medications into the vascular system through the bone marrow of the manubrium.

 

The T-POD™ Pelvic stabilization device is a specialized pelvic sling, developed to make the job of binding the pelvis more effective and easier to accomplish. It is the only pelvic sling to offer simultaneous circumferential compression, through its patented Mechanical Advantage pulley system.

 

The MAT™ Tourniquets can provide 100% blood flow occlusion in 30 seconds, and is designed to be quickly applied in the field to all limbs. MAT™ Tourniquets are based on the award-winning design, which was originally developed for the US Department of Defence.

 

Medidyne has signed an agreement with Teleflex, for exclusive distribution of the FAST® Sternal IO devices, T-POD™ Pelvic Stabilization devices and the MAT™ Tourniquets in Denmark, Sweden, Norway and Finland.

 

Read more about the new products here

Neonatalsymposium 2017

Neonatalsymposium 2017

Comwell, Rebild Bakker 21. – 23. september

Mød Medidyne på Neonatalsymposium, hvor du kan:

 

 • konfigurere din egen transportkuvøse
 • se på en intelligent fugter
 • høre løsninger til neo-børn i MR
 • og meget mere

 

Kig forbi vores stand, vi glæder os til at se dig. 

 

Læs mere om transportkuvøse

Læs mere om HAMILTON-MR1 respirator

Læs mere om HAMILTON-H900 fugter

EZ-IO Intraosseous and Airway Cadaver Program

Cadaver Program

Teleflex and Medidyne invites you to attend our Arrow® EZ-IO® Intraosseous and Airway Cadaver Program at Copenhagen University Panum 14th or 15th December 2017. 

 

An interactive and engaging workshop designed to empower practitioners with the knowledge, skills and confidence to use the Arrow® EZ-IO® Intraosseous Vascular Access System and Teleflex’s range of airway products. Each workshop is approximately 3 hours long with an opportunity to get hands on practice using human Cadaveric tissue.

 

SSAI 2017

SSAI 6-8 sept. 2017

Besøg vores stand i forbindelse med SSAI Kongressen i Malmø, hvor vi bl.a. viser vores nye og innovative respirator HAMILTON-C6.

 

Læs mere om HAMILTON-C6

 

Læs mere om SSAI

HAMILTON-C6

Introducing HAMILTON-C6

Hamilton Medical launches new high-end ventilator for critical care

With the new HAMILTON-C6, Hamilton Medical, expands its portfolio in the high-end ventilation segment and ushers in the next generation of intelligent and versatile ICU ventilators for all patient population.

The HAMILTON-C6 represents a new generation of high-end ventilators. The combination of modularity, ease of use, mobility, and advanced features allows clinicians to ensure an individualized, lung-protective ventilation therapy for all patient populations.

 

The HAMILTON-C6 continuous the tradition of its predecessors and comes packed with Intelligent Ventilation technologies. Apart from the advanced ventilation modes ASV® and INTELLiVENT®-ASV, the HAMILTON-C6 offers tools for lung assessment and recruitment maneuvers, continuous cuff pressure management, transpulmonary pressure measurement, state-of-the-art ventilation monitoring and an integrated humidifier control.

Keeping an eye on patient-ventilator synchrony

With this new ventilator, Hamilton Medical also introduces the brand new technology IntelliSync+. It was developed to avoid patient-ventilator asynchronies and their negative effects on patients. By continuously analyzing waveform shapes at least hundred times per second, IntelliSync+ detects patient efforts and cycling immediately, and initiates inspiration and expiration in real-time. This is achieved regardless of the ventilation mode and without additional hardware.

Slender, flexible, convenient

The HAMILTON-C6 comes equipped with a high-performance turbine with life-long warranty, providing a class-leading peak flow of 260 liters per minute. Together with a slender and easy maneuverable trolley and a 3 hour battery life, the HAMILTON-C6 thus can effortlessly accompany patients on transports within the hospital.

 

 

Læs mere om HAMILTON-C6 respirator

Cabix Indoor hjertestarterskab

Cabix Indoor

Medidyne er stolte af at præsentere det nye Cabix Indoor hjertestarterskab.

 

Cabix hjertestarterskabe er designet med henblik på at tilbyde mere end bare opbevaring. Cabix hjertestarterskabe er udviklet med vægt på synlighed, tilgængelighed og hurtig adgang – da hvert sekund tæller ved hjertestop. 

 

En hjertestarter skal altid være klar til brug – og et hjertestarterskab skal understøtte dette. Cabix arbejder kontinuerligt på at udvikle mere intelligente skabe, der gør det lettere at overvåge hjertestarteren. På den måde kan fejl ved hjertestarteren opdages i tide, og liv reddes. Samtidig minimeres den tid, der skal bruges på at holde øje med skab og hjertestarter.

 

Cabix hjertestarterskabe er udviklet i et moderne nordisk design, så det passer ind i forskelligartede miljøer.

 

Læs mere om Cabix Indoor hjertestarterskab

Holstebro Symposium 16 maj 2017

Holstebro Symposium

Medidyne deltager i år på 16. Holstebro Symposium om Intensiv Terapi & sygepleje
d. 16 maj 2017

Vi glæder os til at fremvise og demonstrere vores en lille del af vores mange produkter indenfor intensivområdet heriblandt vores anerkendte O2-MAX CPAP system, NIV masker, vores produkter til vaskulær adgang herunder EZ-IO til intraossøs adgang, LMA Mad Nasal til intranasal medicinadministration, samt den prisbelønnede venescanner fra AccuVein.

 

Kig forbi vores stand, vi glæder os til at se dig.

 

Læs mere om O2-MAX CPAP System

Læs mere om EZ-IO

Læs mere om Mad Nasal

Læs mere om AccuVein

Borger hjælper borger

Borger hjælper borger

Lørdag den 25. marts inviterede Region Nordjylland til spændende temadag “Borger hjælper borger” i Aalborg Kultur og Kongres Center.

 

Medidyne deltog – se artikel og video fra dagen her

Cabix hjertestarterskabe

Cabix hjertestarterskabe

Medidyne er glad for at præsentere de nye Cabix hjertestarterskabe, som er dansk producerede skabe i høj kvalitet til indendørs og udendørs opbevaring af en hjertestarter.

 

Læs mere om Cabix

 

Læs artikel om Cabix fra TV2 FYN

 

Videoklip fra TV2 FYN

lahti2017

LAHTI2017

Medidyne in LAHTI2017 FIS Nordic World Ski Championships. 

Medidyne Oy has been selected as a supplier of defibrillators in Lahti2017 FIS Nordic World Ski Champioships in Salpausselkä, Lahti 22.2. – 5.3.2017.

 

Medidyne Oy will supply ZOLL X Series, ZOLL AED Pro and ZOLL AED Plus devices for the medical organization of the championships to improve the safety of both the competing athletes and the audience.

 

The Centenary World Championships in Lahti is the biggest and most memorable event during Finland’s 100th anniversary. Over the 12 days more than 700 athletes from 60 different countries compete in 21 disciplines with each day culminating at the biggest après-ski of the world and the medal award ceremonies.

 

Welcome to a true once-in-a-lifetime experience to Lahti 22.2. – 5.3.2017!

Medidyne deltager på Intensiv Symposium 2017

Intensiv Symposium 2017

Medidyne deltager igen i år på Intensiv Symposium 2017 den 27.-28. januar på Hindsgavl Slot i Middelfart.

 

Vi glæder os til at fremvise og demonstrere vores mange produkter indenfor intensivområdet heriblandt vores intuitive Hamilton Medical respiratorer samt PDM systemet MetaVision, som anvendes på anæstesi-, opvågnings- og intensivafdelinger på Region Sjællands sygehuse.

 

Du får også mulighed for at se det anerkendte O2-MAX CPAP system. Samt vores produkter til vaskulær adgang herunder EZ-IO til intraossøs adgang samt den prisbelønnede venescanner fra AccuVein.

 

Kig forbi vores stand, vi glæder os til at se dig.

Jette, Tina, Gitte og Ole

Mega Electronics

Mega Elektronics

Medidyne has signed an agreement with Mega Elektronics Ltd, for exclusive distribution of their eMotion Faros Series and other products in Denmark.

 

The eMotion Faros devices are innovative tools for monitoring ECG, HRV (Heart Rate Variability), stress, recovery and general well-being. Lightweight (13 grams), smoothly designed and easy to use eMotion Faros is ideal for instant measurements and also for long-term follow-up.

 

Because of the lightweight design the device can be worn comfortably during everyday life, and even during sleep. Multiple patented mounting options offer the possibility to find the best and most suitable solution for each individual.

 

Read more about Mega’ products and the eMotion Faros Series