dk se no fi uk

Cookies og privatlivspolitik

 

Når du besøger medidyne.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Hjemmesiden anvender cookies, herunder oplysninger om IP-adresse, til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer for sidebesøg og funktioner.
  • Optimering af brugerens oplevelse af hjemmesiden.
  • Webstatistik, så vi ved, hvor mange, der besøger hjemmesiden.
  • At målrette markedsføring til brugere.

 

Hvilken information indsamles via cookies?
Cookies anvendes til de ovenfor nævnte formål ved indsamling af oplysninger om antal brugere af hjemmesiden samt trafik på hjemmesiden. Det giver os mulighed for at tilpasse indhold og annoncering herefter samt generere statistik over hjemmesidebesøgene. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Nederst finder du oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Du kan altid fravælge cookies, se nedenfor.

 

Sådan sletter og undgår du cookies
Som bruger kan du selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle cookies, eller kontrollere det individuelt for hvert enkelt website. Du kan også helt blokere brugen af cookies. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger. Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Sådan blokerer og sletter du dine cookies

 

Yderligere information om cookies
Denne cookie-politik er udarbejdet på baggrund af minecookies.org’s retningslinjer. For yderligere information om cookies henvises til hjemmesiden minecookies.org.

 

Hvilke cookies anvender hjemmesiden?

 

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig Medidyne nyhedsbreve, registrerer vi navn, e-mailadresse, land samt nyhedsområder, som du selv afgiver.

 

Oplysningerne anvendes til automatisk at sende dig Medidynes nyhedsbrev. Enkelte medarbejdere hos Medidyne har adgang til en liste over abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder Medidyne sig løbende orienteret om omfanget og arten af abonnementer, hvilket blandt andet bruges til at forbedre Medidynes kommunikation med sine brugere.

 

Såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev vil du med jævne mellemrum modtage en e-mail indeholdende nyheder, og andre produktopdateringer. For at tilbyde denne service vil vi opbevare dine informationer i en sikker database, der anvendes til udelukkende anvendes til markedsføring af vores produkter. Al information i databasen vil blive behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjemand.

 

Hvis ikke du længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde dig.

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@medidyne.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Ejeroplysninger
Websitet ejes og publiceres af:

 

Medidyne A/S
Skodsborgvej 311
2850 Nærum

 

Telefon: 35 25 12 48
Email: info@medidyne.dk