dk se no fi uk

Medidyne hovedkontor 

Medidyne Danmark

 

Virksomheden har hovedkontor i Nærum og organisationen beskæftiger i dag mere end 60 engagerede og dygtige medarbejdere i Norden. Vores kerneforretning er produkter til den akutte og kritisk syge patient – og vi har i dag en førende position indenfor salg af genoplivningsudstyr.

 

Medidyne har rødder tilbage til 2002, hvor Knut Clem og Frederik Clem etablerede virksomheden Hjertevagt. Missionen var at redde liv blandt de 5.200 mennesker, der hvert år dør af pludseligt og uventet hjertestop. Siden har virksomheden været i hastig vækst.

 

I 2005 overtog Hjertevagt aktiviteterne i medicovirksomheden Medidane og skiftede i samme forbindelse navn til Medidane Hjertevagt. I 2006 stiftedes datterselskabet Medidyne AB i Sverige – og i 2007 blev det norske selskab Medidyne AS etableret.

 

I 2012 skiftede Medidane Hjertevagt navn til Medidyne, for at markere at virksomheden er vokset til en nordisk virksomhed, og i oktober 2012 blev det finske selskab Medidyne Oy stiftet.

 Medidyne Making A Difference

 

Vores forretning er baseret på salg af livreddende produkter og serviceydelser. Det er vores mission og eksistensberettigelse at gøre en forskel – hver eneste dag.

 

Den ultimative belønning for vores arbejde er, når vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere kan være med til at redde liv og forbedre livskvaliteten for de mennesker, der kommer i berøring med vores produkter. Fordi vores produkter er af så afgørende betydning i kritiske situationer, er vores målsætning at levere sikre, effektive samt patient- og brugervenlige produkter og serviceydelser.

 

Vi har defineret tre grundlæggende værdier, som vi ønsker, skal afspejle vores adfærd: 

 

  • Engagement
  • Professionalisme 
  • Ansvarlighed

 

Gennem disse værdier håber vi, at vi kan være med til at gøre en forskel!