dk se no fi uk
Teknisk Specialist søges

Teknisk specialist søges

Som vores nye tekniske specialist får du medansvar for teknisk service og support til vores kunder. Du indgår i vores nordiske tekniske team, der arbejder med nogle af markedets førende medicotekniske produkter. 

 

Vi søger en initiativrig og engageret kollega, som skal være med til at udvikle vores servicefunktion. Arbejdsstedet er vores hovedkontor i Nærum, men du skal være indstillet på nogen rejseaktivitet primært i Danmark, men også i Norden – da vi samarbejder med vores kolleger i de nordiske lande.

 

Din arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Udføre reparationer og kalibreringer

  • Foretage software opdateringer og installationer

  • Gennemføre serviceeftersyn

  • Klargøre apparatur

  • Håndtering af reklamationer

  • Afholde servicekurser

  • Teknisk kundesupport

 

Kvalifikationer og personlige egenskaber

Du har en (el-)teknisk baggrund som fx. elektronikmekaniker, elektroniktekniker eller automattekniker. Vi forventer, at du har nogle års erfaring med service af teknisk udstyr. Har du flair for IT og en kommerciel tankegang, vil det være et plus.

 

Som person er du positiv, fleksibel og serviceminded. Du går til opgaverne med entusiasme og omhyggelighed. Du tager ansvar og trives med at have mange bolde i luften. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret, men er samtidig en god teamplayer.

 

Du begår dig på engelsk i skrift og tale – og det vil være en fordel, hvis du forstår svensk og norsk. Det er en nødvendighed at du har kørekort. Du vil naturligvis få en grundig oplæring i vores produkter.

 

Du tilbydes

Du bliver en del af en virksomhed med en fri og uformel omgangstone. Du vil have din daglige gang i en spændende virksomhed med engagerede kolleger, der alle brænder for at gøre en forskel og være med til at redde liv.

 

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Knut Clem på telefon 35 25 12 48.

 

Hvis du vil være en del af vores team, skal du sende din ansøgning og CV med emnet ‘Teknisk specialist’ senest den 9. december 2019 til job@medidyne.dk  

 

Tiltrædelse: Snarest.

 

Om Medidyne A/S

Medidyne A/S er en dynamisk virksomhed i udvikling. Virksomheden blev etableret i 2002 og er i dag en nordisk virksomhed med hovedkontor i Nærum. Vi sælger medicinsk udstyr og repræsenterer en række af verdens førende leverandører. Vores primære forretningsområde er den akutte og kritisk syge patient, hvor vi har en førende position på markedet. Virksomheden beskæftiger mere end 70 medarbejdere i Norden og sælger både til offentlige og private kunder.