TytoCare

TytoHome telemedicinsk løsning

Kit til virtuelle lægeundersøgelser i hjemmet

  • Tilbyd bedre virtuelle lægeundersøgelser
  • Styrk service og brugertilfredshed
  • Spar tid og ressourcer med effektiv virtuel pleje


TytoHome er en telemedicinsk løsning, som privatpersoner kan anvende derhjemme til virtuelle lægebesøg.

Produktbeskrivelse

Med TytoHome kan borgere i eget hjem foretage en omfattende undersøgelse af ører, lunger, hjerte, hals, puls, temperatur, hud, mave og mere med TytoHome. Løsningen består af et undersøgelseskit, en app og et klinikerdashboard. Én TytoHome-løsning kan gemme data for 10 brugere.

TytoHome er en telemedicinsk løsning, der tilbyder både synkrone og asynkrone undersøgelser: Synkrone undersøgelser udføres via videoopkald i realtid mellem bruger og læge. Her guider lægen brugeren gennem undersøgelsen og får resultaterne i realtid. Asynkrone undersøgelser udføres ved, at brugeren optager undersøgelsen og derefter sender den til lægen til gennemgang. Her bliver brugeren guidet gennem undersøgelsen af AI (kunstig intelligens) i appen for at sikre en sikker og præcis udførelse.

Funktioner i TytoHome

  • Tyto-enhed med undersøgelseskamera og termometer
  • Tyto-otoskop, -stetoskop, og -tungespatel adaptere
  • TytoVisit platform (inkluderer TytoApp og klinikerdashboard) til at udføre live video telesundhedsundersøgelser, gennemgå undersøgelser og kommunikere med brugere
  • Vejledningsteknologi sikrer, at alle kan registrere undersøgelser sikkert og præcist
  • AWS-cloudlagring

Fordele ved TytoHome

  • Giver adgang til lægeundersøgelser 24/7
  • Forbedrer sundhed og velvære
  • Forbedrer brugertilfredsheden
  • Reducerer omkostninger og forbedrer effektiviteten

Styrk servicetilbuddet med bedre virtuelle lægeundersøgelser

Med TytoHome får brugere adgang til lægeundersøgelser on-demand, når som helst og hvor som helst. Det er en stor hjælp, bl.a. for familier med børn, at TytoHome giver hurtig og nem adgang til lægeundersøgelser på alle tider af døgnet. Med TytoHome kan brugere undgå sene natbesøg ved vagtlægen ved at udføre den nødvendige lægeundersøgelse derhjemme, lige når det passer dem.

TytoHome er også et værdifuldt værktøj til monitorering af borgere i hjemmet, fx efter medicinske indgreb eller kronisk syge borgere, der har behov for regelmæssige lægetjek.

TytoHome giver borgere adgang til lægeundersøgelser på deres præmisser. Det fjerner de barrierer, som nogle borgere kan opleve ved personligt fremmøde, fx afstand eller mobilitet. I sidste ende gør dette TytoHome-løsningen værdifuld både for borgerne, som får adgang til lægeundersøgelser on-demand, og sundhedspersonalet, som sparer tid og ressourcer ved at undersøge og diagnosticere brugerne på afstand.

Video

TytoHome Overview

 

TytoCare gives you and your family an on-demand medical exam, with a doctor, anytime, anywhere.

Download

TytoCare brochure

2.56 MB I pdf

Fulfilling the promise of telehealth brochure

1.79 MB I pdf

Kontakt os

Vil du høre mere? Book et møde med en produktspecialist for at lære mere om produktet.

Din produktspecialist

Daniel Storbjerg

Product Specialist

Brands

Airtraq, Archeon Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, Teleflex, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical

Michael Kammer Jensen

Sales Manager

Brands

Airtraq, Archeon Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, Teleflex, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical

Ole Christensen

Application Specialist

Brands

ACL, Bittium, TytoCare, ZOLL Itamar, ZOLL Medical