Medidyne app

Vi er stolte over at kunne præsentere Medidyne app – en app henvendt til paramedicinere, akutlæger og ambulancereddere. Appen er designet til visuelt og med kort tekst, at give dig et hurtigt overblik over hvordan, du bør betjene dit medicinske udstyr.

I en travl hverdag og i kritiske situationer er det vigtigt, hurtigt at kunne finde den nødvendige information.

Vi ønsker at levere en service, som gør det muligt at have nødvendig information let tilgængelig.

For sundhedspersonale, der er på farten, er det især essentielt, at de hurtigt kan få svar og visuelt se, hvordan vores udstyr skal betjenes. Med vores app fås den mest nødvendige information lige ved hånden, via ens mobil. 

ZOLL X Serie

Første produkt i appen er vores defibrillator ZOLL X Serie. Vores Acute Care team har gennemarbejdet de vigtigste funktioner i ZOLL X Serie, og har skabt små, ultrakorte vejledninger.

Dette betyder, at du kan betjene ZOLL X Serien, via korte 1-2-3 trins vejledninger, og lærer hvordan udstyret fungerer. Ligesom at appen kan også bruges til uddannelse og genopfriskning.

Download Medidyne app

Medidyne appen findes både til Android og iPhone.

Download appen her:

Download Medidyne app i App Store  Download Medidyne app i Google play

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Michael Kammer Jensen

Sales Manager

Brands

Airtraq, Archeon Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, Teleflex, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical