Kontakt os

Har du brug for hjælp? Her finder du de forskellige måder, hvorpå du kan kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har indsamlet alle vores ofte stillede spørgsmål her. Vi håber, at dette vil spare dig noget tid. Hvis du ikke finder et svar på dit spørgsmål, kan du altid kontakte os direkte pr. telefon eller e-mail.

Er det muligt at teste produktet?

Ja, for nogle af vores produkter tilbyder vi muligheden for at teste produktet. Hvis du gerne vil have en produkttest eller demonstration, kan du enten gå til den specifikke produktside og udfylde kontaktformularen, eller du kan udfylde formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

Er det muligt at låne/leje et produkt?

For nogle af vores produkter tilbyder vi muligheden for at leje produktet. Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig, for at tale om de forskellige muligheder der er, for det produkt du er interesseret i.

Hvad er jeres leveringstid?

Vi bestræber os på at levere produkterne så hurtigt som muligt, når ordren er bekræftet. Men med de globale forsyningsproblemer er vores leveringstid en smule længere end normalt for nogle produkter. For produkter, der er tilgængelige på vores lager, sender vi produkterne mindre end 24 timer fra bestillingstidspunktet.

Hvad er jeres returneringspolitik?

Du kan læse mere om vores returpolitik i vores handelsbetingelser herunder.

Handelsbetingelser

Hvordan kan jeg rapportere fejl og reklamationer?

Vi er kede af at høre, at du har problemer med din enhed. Rapportér venligst problemet ved hjælp af formularen herunder, og vi vil følge op inden for den næste hverdag.

Rapporter fejlmelding og reklamation

Hvordan kan jeg bestille tilbehør og forbrugsvarer?

Ved bestilling af tilbehør og forbrugsvarer, brug venligst formularen herunder.

Varebestilling

Send os en besked

Send os en besked og vi kontakter dig hurtigst muligt.