Fejlmelding og service af udstyr

Har du behov for service af udstyr, skal dit apparat efterses, eller oplever du problemer med et produkt, så kan du sende det ind til os. For at sikre optimal service beder vi dig udfylde nedenstående formular med så mange felter som muligt – og husk at udfylde felterne med stjerne.

Vejledning
Udfyld nedenstående reklamationsformular og tryk på knappen “Send reklamation”.
Du vil kort efter modtage en e-mail med yderligere instruktioner om forsendelse. Du bedes vedlægge et print af e-mailen sammen med produktet, når du sender det ind.