Timpel Medical

ENLIGHT 2100 ventilationsmonitor

Individuel, målrettet og rettidig ventilation

  • Realtidsvisning af luftfordeling i lungerne
  • PEEP-titreringsværktøj til at bestemme PEEP-niveau
  • Måling af to typer af asynkronier

Timpels ENLIGHT 2100 er en ventilationsmonitor baseret på elektrisk impedanstomografi (EIT), som giver dig et realtidsbillede af, hvordan luften fordeler sig i patientens lunger. Monitoren har en række funktioner, der giver en unik indsigt i ventilationen, og gør dig i stand til at identificere forbedringsmuligheder og optimere ventilationen.

Produktbeskrivelse

ENLIGHT 2100 monitorerer og visualiserer ventilationen af patienter, så du kan justere og forbedre respiratorindstillingerne i overensstemmelse hermed.

Ventilationsmonitoren giver læger og sygeplejersker på intensivafdelingen indsigt i, hvad der virker, og hvad der ikke virker, så de hurtigt kan tilpasse behandlingen og andre faktorer, der påvirker luftfordelingen i lungerne, fx lejring af patienten.

ENLIGHT 2100-systemet består af en monitor, en flowsensor fastgjort til respiratoren, og to bælter, som placeres på patienten. Systemet er non-invasivt og er velegnet til alle dine patienter fra neonatal til voksen. Bælter kommer i forskellige størrelser og kan fastgøres til patienten, mens du udfører daglig rutinepleje. Monitoren kan hurtigt flyttes fra den ene patient til den næste, og dermed forstyrrer systemet ikke andre arbejdsgange og er til mindre gene for patienten.

Indsigten fra ENLIGHT 2100 gør det nemmere og hurtigere at finde den rigtige respiratorbehandling til den enkelte patient. Dette kan fx reducere behovet for røntgenbilleder og dermed udsætte patienterne for færre røntgenstråler, og kan gøre det nemmere at finde den rigtige lejring af patienten. I sidste ende kan forbedret behandling reducere tiden, patienten bruger tilkoblet respirator, reducere risikoen for komplikationer, og reducere længden af hospitalsopholdet.

Funktioner i ENLIGHT 2100 ventilationsmonitor

  • Ventilationsskærm med visuel feedback
  • PEEP-titreringsværktøj til indstilling af individuelt bedste PEEP-niveau
  • Interaktiv trendskærm for lettere tolkning af data
  • Asynkroni-værktøj, der sporer forekomsten af double og reverse trigger
  • 48-timers log over data
  • 16 forskellige størrelser bælter
  • Anvendes til alle patienter
  • Bælter til neonatalpatienter er engangsbælter, alle andre bælter kan genbruges

Fordele med ENLIGHT 2100 ventilationsmonitor

  • Non-invasiv
  • Anvendes bedside – ingen patienttransport
  • Strålingsfri – kan bruges ofte
  • Giver kontinuerlige billeder i realtid
  • Intuitiv grænseflade med integrerede værktøjer til klinisk beslutningsstøtte
  • Realtidsvisning med høj temporal opløsning
  • Nem at installere og nem at bruge
  • Transportabel monitor, der kan gavne flere patienter
  • Komfortable, ergonomiske bælter
  • Operatør-uafhængig

Få unik ventilationsindsigt

ENLIGHT 2100 har en række værdifulde funktioner, der hjælper dig med at identificere hvor der kan justeres for at forbedre ventilationen af patienten.

Ventilationsskærmen viser, hvordan luften fordeles i lungerne i realtid. Udover billeder vises der avancerede ventilationsparametre med tal og grafer. Alt i alt hjælper det til at give et bedre, samlet overblik over ventilationen af patienten.

ENLIGHT 2100 har et fordelagtigt PEEP-titreringsværktøj. Værktøjet måler compliance, overdistension og kollaps i en PEEP-trial for at guide dig til det bedste PEEP-niveau for den enkelte patient.

Monitoren har også en trendskærm, som viser ventilationsdata for de seneste 48 timer. Værktøjet er interaktivt og hjælper dig med at analysere historiske data, identificere hændelser og justere respiratorindstillinger i overensstemmelse hermed.

Asynkroniværktøjet er et andet værdifuldt redskab. Det måler og visualiserer to typer asynkronier, som kan være svære at identificere, og som kan forværre resultaterne, hvis de går ubemærket hen: Double trigger og reverse trigger.

Om elektrisk impedanstomografi (EIT)

ENLIGHT 2100 er en ventilationsmonitor bygget på elektrisk impedanstomografi (EIT). Teknologien bruger elektriske signaler til at måle impedans og skabe billeder. Timpel har videreudviklet teknologien med ENLIGHT 2100 med banebrydende algoritmer, der giver unik indsigt i ventilationen.

Bælterne fastgjort til patienten har elektroder, der udsender en lav strøm og måler modstanden og forskellene i modstand i forskellige typer væv. De elektriske signaler bruges til at lave livebilleder af lungerne og vise ventilation i realtid. EIT-teknologien er non-invasiv og strålingsfri, hvilket gør den ideel til langtidsbrug.

Video

EIT vs CT Images

 

Understanding the difference between EIT and CT images is crucial! EIT provides real time imaging of regional distribution of ventilation as well as provides real time feedback of ventilatory interventions at the bedside, avoiding transports and the risks its risks.

Video

Timpel – Working Princeples

 

Get an understanding of the working principles and how the ENLIGHT 2100 ventilation monitor allows the visualization of the air distribution in the patient’s lungs in real time.

Video

Timpel – Improving newborn outcomes

 

See how very early ventilatory decisions play an important role on the neonatal intensive care unit and how the ENLIGHT 2100 ventilation monitor can improve newborn outcomes.

Download

ENLIGHT 2100 brochure

3.08 MB I pdf

Kontakt os

Vil du høre mere? Book et møde med en produktspecialist for at lære mere om produktet.

Din produktspecialist

Nicolai Hess Pedersen

Area Manager

Brands

AccuVein, Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, SINAPI Biomedical, Timpel Medical, ZOLL IVTM

Tina Harboe Otte

Nordic Business Unit Manager

Brands

AccuVein, Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, SINAPI Biomedical, Timpel Medical, ZOLL IVTM