Philips Sleep Therapy

Philips full face masker

Bredt udvalg af behagelige og brugervenlige masker

  • Designet med brugervenlighed og komfort i centrum
  • Bredt og fleksibelt udvalg af puder og størrelser
  • Ideel til patienter med nasal obstruktion

Philips tilbyder et bredt udvalg af full face masker til brug i søvnapnøbehandling og respiratorisk behandling i hjemmet. En full face maske er ideel til patienter med næseobstruktion eller patienter, der af anden grund ikke kan trække vejret gennem næsen.

Philips-maskerne kommer i en række forskellige designs og materialer, så hver patient kan finde en løsning, der passer til dem.

Produktbeskrivelse

At få den rigtige maske er nøglen til effektiv behandling. Philips tilbyder et omfattende udvalg af masker, der kan bruges sammen med enhver af Philips’ enheder til behandling af søvnapnø eller respiratorisk behandling.

En full face maske er ideel til patienter, der har nasal obstruktion eller hyppig tilstopning på grund af allergier eller forkølelsessymptomer. Den er også velegnet til patienter, der fortsætter med at trække vejret gennem munden om natten efter at have prøvet en nasal maske eller pillow maske. Udforsk Philips’ udvalg af full face masker herunder.

Philips DreamWear full face maske

DreamWear Full Face

DreamWear-maskefamilien er designet til at føles som om, at man slet ikke har maske på. DreamWear Full Face er diskret og giver patienterne bevægelsesfrihed til at sove i den ønskede position, da slanger og tilsigtet lækage er placeret øverst på hovedet. Designet giver et klart udsyn til at læse eller se tv. Derudover har DreamWear Full Face meget lette luftslanger og stofstropper, som forhindrer irritation og røde mærker i ansigtet.

Philips FitLife full face maske

FitLife

FitLife er en full face maske, der dækker hele ansigtet. Masken er nem at montere og justere med clips, og behøver ikke efterjustering, efter at man har taget den af. Den afbalancerer tryk og flow i masken takket være dens store overflade. FitLife full face masken fordeler trykket på mindre trykfølsomme områder i ansigtet og minimerer øjenirritation. Samtidig får patienterne et uindskrænket udsyn. FitLife er velegnet til patienter med specifikke behov, fx pædiatriske patienter eller patienter, der lider af klaustrofobi.

Philips Amara View full face maske

Amara View

Som navnet antyder, giver Amara View masken et bredt synsfelt. Den er nem at bruge med sine praktiske magnetiske hovedbeklædningsclips. Hovedbeklædningen, som er blød og behagelig og ikke har nogen pandestøtte, og den lille kontaktpude under næsen, forhindrer irritation og røde mærker i at opstå.

Philips Amara Gel full face maske

Amara Gel

Amara Gel full face masken er skabt med avanceret gelteknologi for ekstra komfort og forbedret forsegling. Den ergonomiske gelpude tilpasser sig ansigtets konturer. Desuden er masken lille og let og har udskiftelige puder.

Philips Amara full face maske

Amara

Amara full face masken er lille og nem at samle og justere. Masken er lavet med silikonepuder og er meget let. Puderne er udskiftelige og er nemme at montere med kun et click.

VIDEO

DreamWear Full face mask CPAP mask

 

Philips Respironics brings the benefits of DreamWear CPAP mask system to a broader patient population with more freedom of choice and increased flexibility.

Philips SRC uddannelse

 

Philips tilbyder en bred vifte af gratis uddannelsesressourcer til deres portefølje af løsninger til søvnterapi og respiratorisk pleje.

Materialet inkluderer e-læring med fokus på brugen af apparater, symposiumoptagelser og webinarer.

 

Philips SRC uddannelse
Download

DreamWear Mask Family brochure

2.16 MB I pdf

Philips masker og tilbehør

4.04 MB I pdf

Philips DreamWear full face maske

Er du patient eller forbruger?

 

Kontakt din behandler, hvis du har brug for hjælp, eller har spørgsmål vedrørende brugen af dit apparat, herunder opsætning, rengøring og vedligeholdelse, tilbehør og reparationer.

Kontakt os

Vil du høre mere? Book et møde med en produktspecialist for at lære mere om produktet.

Din produktspecialist

Lone Ingemann Sørensen

Product Specialist

Brands

Philips Sleep Therapy