DASAIMs Årsmøde 2023

16.-18. november 2023

Til DASAIMs Årsmøde 2023 samles professionelle inden for alle grene af anæstesiologien og intensivmedicinen til tre dage med faglig inspiration og networking. Programmet byder både på videnskabelige sessioner og udstillerområde, der kan besøges imellem de spændende oplæg.

Årsmødet finder sted på Crowne Plaza i København fra den 16. til den 18. november. Du finder Medidyne på stand nr. 6, hvor vi står klar til en hyggelig snak. Vi har et udvalg af vores innovative produkter til intensivpleje med. Læs mere om dem herunder.

Timpel ENLIGHT 2100 ventilationsmonitor

En af de nyeste tilføjelser til vores produktportefølje er Timpels ENLIGHT 2100 ventilationsmonitor. Monitoren, der er baseret på elektrisk impedanstomografi (EIT), giver dig øget indsigt i dine patienters ventilation: Den viser, hvordan luft fordeler sig i patientens lunger i realtid, og kan bl.a. måle to typer asynkronier, og hjælpe med at bestemme PEEP-niveauet med et PEEP-titreringsværktøj. På den måde gør ENLIGHT 2100 det muligt at give individuel, målrettet og rettidig ventilation til hver patient.

HAMILTON-T1 transportrespirator

Hamilton fremstiller intelligente og brugervenlige respiratorer. Respiratorerne giver øget patientkomfort og øget effektivitet med funktioner, der styrker tilpasningen af behandlingen til hver patient. Til DASAIMs Årsmøde 2023 tager vi transportrespiratoren HAMILTON-T1 med. HAMILTON-T1 er en fuldt udstyret intensivrespirator til transport af alle typer patienter. Den er kompakt, men giver dig stadig høj ydeevne og avanceret monitorering under transport.

ZOLL X Serie defibrillator og monitor

ZOLL fremstiller bl.a. professionelle defibrillatorer og monitorer, der med deres helt unikke funktioner supporterer, forenkler og forbedrer hjertestopberedskabet. ZOLLs X Serie er en professionel defibrillator og monitor designet til alsidig brug både på og uden for hospitalet, idet den er kompakt, let og robust. X Serien giver HLR-feedback i realtid på kompressionshastighed og dybde, giver mulighed for livevisning af data, præsenterer data til hurtig og overskuelig debriefing og meget mere.

Thermogard XP intravaskulært temperaturstyringssystem

ZOLLs Thermogard XP er en intravaskulær temperaturstyringsløsning (IVTM) løsning, der gør dig i stand til hurtigt at nå og opretholde en nøjagtig måltemperatur – både når du opvarmer og afkøler patienter. Løsningen er meget alsidig og har et feedback-system, der tilpasser behandlingen præcist til patientens temperatur.

TSC Endovision endoskoper

The Surgical Company (TSC) Endovision udvikler fleksible endoskoper til engangsbrug: Broncoflex Agile og Vortex er innovative, enkle og sterile videobronkoskoper. De to videobronkoskoper har forskellig størrelse, er begge ergonomiske, har stor sugekraft og viser billeder i HD-kvalitet.

Kom forbi Medidynes stand på årsmødet og oplev selv, hvordan løsningerne kan hjælpe dig i din hverdag.

DASAIMs Årsmøde 2023 afholdes af Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin (DASAIM), der er et af de største videnskabelige selskaber i Danmark. DASAIM arbejder for at fremme den videnskabelige og faglige udvikling inden for anæstesiologi og intensiv medicin og tilbyder også rådgivning på området. Læs mere om årsmødet og find programmet her.

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Daniel Storbjerg

Product Specialist

Brands

Airtraq, Archeon Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, Teleflex, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical

Nicolai Hess Pedersen

Area Manager

Brands

AccuVein, Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, SINAPI Biomedical, Timpel Medical, ZOLL IVTM

Michael Kammer Jensen

Sales Manager

Brands

Airtraq, Archeon Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, Teleflex, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical

Tina Harboe Otte

Nordic Business Unit Manager

Brands

International Biomedical, LMT Medical Systems