Philips Respiratory Care

Threshold PEP enhed til positivt ekspiratorisk tryk

Til luftvejsrensning, bronkial hygiejne eller som et alternativ til brystfysioterapi

  • Hjælper med at rense lungerne
  • Reducerer modstanden i luftvejene
  • Letter vejrtrækningen

Threshold PEP enhed til positivt ekspiratorisk tryk fra Philips hjælper patienter med at rense lungerne for slim og trække vejret lettere. Den har en flow-uafhængig envejsventil, er velegnet til alle patienter, fungerer i alle positioner og er let at rengøre.

Produktbeskrivelse

Patienter, der lever med luftvejssygdomme, kan have svært ved at løsne slim i lungerne og kan opleve åndenød. Til disse patienter tilbyder Philips Threshold PEP – en enhed til positivt ekspiratorisk tryk.

Threshold PEP bruges til luftvejsrensning, bronkial hygiejne eller som et alternativ til brystfysioterapi. Den har en modstand, der skaber positivt tryk under udånding. Dette hjælper med at åbne luftvejene og løsne slim.

En enhed med flere anvendelsesområder

Threshold PEP kan bruges til at rense luftvejene, opretholde bronkial hygiejne eller som et alternativ til brystfysioterapi. Trykket, der påføres under udånding, hjælper med at løsne slim i lungerne og dermed rense luftvejene. Den hjælper med at opretholde bronkial hygiejne ved at forhindre ophobning af sekret og holde luftvejene rene. Enheden fungerer som et alternativ til brystfysioterapi, da modstandstræning kan bidrage til at forbedre den centrale og perifere luftvejsfunktion.

Tilpas til den individuelle patient og sygdom

Modstanden, som Threshold PEP giver, kan justeres. Patienten drejer blot på kontrolknappen og indstiller den til det ordinerede tryk på trykindikatoren. På den måde kan Threshold PEP tilbyde passende og effektiv modstand til alle patienter, uanset om de har lille eller stor lungekapacitet.

Funktioner i en Threshold PEP enhed til positivt udåndingstryk

  • Justerbar modstand
  • Måleområde på 5-41 cm H₂O
  • Nøjagtighed på ±1 cm H₂O
  • Flow-uafhængig envejsventil
  • Velegnet til alle patienter
  • Fungerer i alle positioner
  • Fremstillet af holdbart, modstandsdygtigt akryl
  • Mundstykke og næseklemme lavet af polypropylen
  • Let at rengøre

Philips SRC uddannelse

 

Philips tilbyder en bred vifte af gratis uddannelsesressourcer til deres portefølje af løsninger til søvnterapi og respiratorisk pleje.

Materialet inkluderer e-læring med fokus på brugen af apparater, symposiumoptagelser og webinarer.

 

Philips SRC uddannelse
Philips Threshold PEP enhed

Er du patient eller forbruger?

 

Kontakt din behandler, hvis du har brug for hjælp, eller har spørgsmål vedrørende brugen af dit apparat, herunder opsætning, rengøring og vedligeholdelse, tilbehør og reparationer.

Kontakt os

Vil du høre mere? Book et møde med en produktspecialist for at lære mere om produktet.

Din produktspecialist

Mette Jungersen

Product Specialist

Brands

ABM Respiratory Care, medin Medical, Mennen Medical, Microlife Respiratory Care, Monivent, Philips Respiratory Care, ZOLL Itamar