Fremtidens telemedicinske løsning

Medidyne er blevet forhandler af TytoCare – en innovativ telemedicinsk løsning, der gør det muligt at foretage virtuelle lægekonsultationer, hvor som helst, når som helst, uden patientens fysiske fremmøde hos lægen.

Virksomheden TytoCare har skabt et prisvindende telemedicinsk produkt, der gør en stor forskel i hverdagen for både sundhedsvæsen og borgere: Med TytoCare kan der foretages avancerede virtuelle lægeundersøgelser i hjemmet, der kan erstatte fysiske lægebesøg og forhindre unødvendige indlæggelser. Det sparer sundhedsvæsenet for tid og ressourcer uden at gå på kompromis med kvaliteten af behandlingen.

En innovativ telemedicinsk løsning med AI

TytoCares løsning består af en lille måleenhed, en app og et dashboard til klinikere, der tilsammen gør det muligt at undersøge patientens ører, lunger, hjerte, hals, puls, temperatur, hud, mave og meget mere. Ydermere indeholder løsningen avanceret kunstig intelligens (AI), der kan guide brugeren gennem den rette undersøgelse baseret på symptomer.

Foretag bedre undersøgelser i hjemmet og spar tid

Knut Clem, CEO i Medidyne fortæller: ”I et sundhedsvæsen der er under stort pres, har TytoCare potentiale til at gøre en kæmpe forskel på flere måder: Der spares ressourcer med virtuelle lægebesøg, men der kan også foretages en langt bedre prioritering af hvem, der skal indlægges, fordi TytoCare er meget mere end et videokald med lægen.”

De fleste telemedicinløsninger der anvendes i dag, er begrænsede til video og lyd på en skærm, så her skiller TytoCare sig markant ud ved at inkorporere en fysisk måleenhed til virtuel diagnosticering og AI. Det er en stor hjælp for sundhedspersonalet men også for patienterne. Knut fortsætter:

”Ikke mindst, så gør TytoCare en forskel for borgerne, der kan få adgang til grundige lægeundersøgelser på deres præmisser – i eget hjem og på skæve tidspunkter af døgnet. Det er med til at give mere lige adgang til sundhedsydelser, fordi det ikke er geografien, mobiliteten eller andet, der bliver afgørende for, om man kommer til lægen.”

Fremtidens telemedicinske løsning til både professionelle og private brugere

TytoCare kan bruges til både live lægeundersøgelse med videosamtale, og til at optage lægeundersøgelser guidet af TytoCare appen, som efterfølgende kan deles med en læge eller andet sundhedspersonale. Produktet findes både i en TytoPro og en TytoHome version til anvendelse af henholdsvis professionelle og private brugere.

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Michael Kammer Jensen

Sales Manager

Brands

Airtraq, Archeon Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, Teleflex, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical