E-sundhedsobservatoriets årskonference 2023

11.-12. oktober 2023

“Er tiden inde til at tale om en nødvendig digital omstilling af sundhedssektoren?” Det er årets tema til E-sundhedsobservatoriets årskonference 2023. Konferencen finder sted i Konferencehuset Odeon, Odense, den 11. og 12. oktober. Årets tema stiller skarpt på behovet for en mere proaktiv og forebyggende sundhedssektor, og hvordan digitale løsninger kan være med til at adressere behovet.

Telemedicin der kombinerer virtuelle og fysiske lægeundersøgelser

Mellem oplæg og workshops kan du møde Medidyne i udstillerområdet. I tråd med årets tema tager vi vores innovative telemedicinske løsning TytoCare med. TytoCare gør det muligt at foretage lægeundersøgelser virtuelt med nøjagtige, fysiske undersøgelser: Med et lille undersøgelseskit, en app og et dashboard er det muligt at undersøge patientens ører, lunger, hjerte, hals, puls, temperatur, hud og mave.

TytoCare-undersøgelser kan foretages af patienten selv eller fx af en plejeperson eller præhospital vurderingsenhed. Undersøgelser kan laves live med direkte kontakt til en læge, eller der kan laves en offlineundersøgelse, som foretages af patient eller plejeperson, og sendes til gennemgang ved en læge. Til dette formål er der indbygget AI i løsningen, som guider brugeren, og sikrer, at undersøgelsen foretages korrekt.

Du finder os på stand nr. 3 til E-sundhedsobservatoriets årskonference 2023. Her kan du opleve TytoCare og se, hvordan teknologien adresserer aktuelle udfordringer i sundhedsvæsenet, særligt ift. personalemangel og en aldrende befolkning.

Stort arbejdspres og manglende personale

Med TytoCare kan flere patienter undersøges virtuelt med færre ressourcer. Unødvendige indlæggelser kan undgås ved at undersøge og monitorere patienter i hjemmet, og specialister kan inddrages til second opinions efter behov.

Flere ældre og kronisk syge

Ældre og kronisk syge er en stadigt voksende befolkningsgruppe, der kræver pleje. Her kan TytoCare hjælpe med virtuelle lægebesøg for borgere, der ikke er mobile, og mere og bedre monitorering i hjemmet. Det er både komfortabelt og bekvemt for borgerne, og for personalet der kan fordele de menneskelige ressourcer bedre og spare tid på undersøgelser.

TytoCare fås i to udgaver: TytoPro til anvendelse af klinikere og TytoHome til anvendelse af privatpersoner. Løsningen har stort potentiale for anvendelse i flere dele af sundhedsvæsenet. Kom forbi vores stand på E-sundhedsobservatoriets årskonference 2023, se TytoCare og hør mere om, hvad løsningen kan gøre for dig.

Se det fulde program for konferencen her.

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Ole Christensen

Application Specialist

Brands

ACL, Bittium, TytoCare, ZOLL Itamar, ZOLL Medical

Michael Kammer Jensen

Sales Manager

Brands

Airtraq, Archeon Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, Teleflex, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical

Daniel Storbjerg

Product Specialist

Brands

Airtraq, Archeon Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, Teleflex, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical