DSS Årsmøde 2024

29.-31. maj 2024

“Syg prioritering – kræver sunde til- og fravalg” er temaet på DSS Årsmøde 2024. Programmet, med debatter, indlæg og workshops, vil have fokus på, hvordan sundhedsvæsenets ressourcer kan prioriteres, for at sikre bedst mulig sundhed både for den enkelte person og for vores samfund. Årsmødet finder sted 29.-31. maj på Trinity Hotel & Konferencecenter i Fredericia. I udstillerområdet finder du Medidyne. Vi tager vores innovative telemedicinske løsning TytoCare med, som i høj grad adresserer årets tema.

TytoCare telemedicinsk løsning

Med TytoCare kan du foretage virtuelle lægeundersøgelser i hjemmet, som er meget mere end et videokald: Løsningen gør det muligt at undersøge patientens ører, lunger, hjerte, hals, puls, temperatur, hud, mave m.m. Det gøres via en lille måleenhed, en app og et klinikerdashboard.

Mange steder i sundhedsvæsenet mangler der personale, og antallet af ældre borgere og dermed patienter er stigende. Som en konsekvens er prioritering af ressourcerne i sundhedsvæsenet en stor udfordring. Her kan TytoCare gøre en forskel og hjælpe med at spare tid: Sundhedspersonalet kan nemlig bruge TytoCare til at optimere fordelingen af ressourcerne, så flere patienter kan undersøges uden mere personale.

TytoPro til den professionelle bruger

TytoPro gør det muligt for klinikere at undersøge borgere i hjemmet. Det kan gøres i realtid med direkte forbindelse til en læge eller anden fagperson. Men det kan også gøres ved at optage lægeundersøgelsen og sende resultaterne til gennemsyn ved den rette fagperson. Løsningen kan anvendes i flere områder af sundhedsvæsenet, fx til præhospitale vurderinger. Her kan TytoPro hjælpe personalet med at prioritere indlæggelser og nedbringe antallet af unødvendige indlæggelser. Løsningen er også ideel til anvendelse ved hjemmeindlæggelser og til opfølgning efter udskrivning, for at reducere antallet af genindlæggelser.

TytoHome til privat brug i hjemmet

TytoHome er skabt til privat brugere. Det er en løsning, borgeren kan have liggende i hjemmet, klar til at lave en lægeundersøgelse uanset lægens åbningstid. Det er en stor hjælp særligt i familier med børn, at have adgang til lægeundersøgelser on-demand, men det kan også være til gavn for borgere der monitoreres i hjemmet, eller personer der lever med en kronisk sygdom.

Kom forbi vores stand på DSS Årsmøde 2024 og oplev selv TytoCare-platformen, og hør hvordan den kan gøre en forskel i din hverdag.

Læs mere om konferencen her.

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Michael Kammer Jensen

Sales Manager

Brands

Airtraq, Archeon Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, Teleflex, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical