DEMC10

02.-03. november 2023

Det er tid til den tiende udgave af Nordeuropas største akutkonference. DEMC10 samler reddere, akutsygeplejersker og akutlæger til to dage med vidensdeling og læring. Konferencen finder sted 2. og 3. november på Comfort Hotel & Congress Copenhagen Airport.

Du kan finde Medidyne på stand 28 i udstillerområdet. Vi tager et udvalg af produkter til akutpleje med, bl.a. en telemedicinsk løsning, defibrillator og monitor, transportrespirator og venescanner. Læs mere om produkterne herunder.

TytoCare telemedicinsk løsning

TytoCare er en innovativ telemedicinsk løsning, der gør det muligt at foretage virtuelle lægeundersøgelser hvor som helst, når som helst. Med TytoCare kan du undersøge patienters ører, lunger, hjerte, hals, puls, temperatur, hud, mave og meget mere.

Løsningen findes i to versioner: TytoPro til professionelle brugere og TytoHome der kan anvendes af patienten selv bl.a. med AI-vejledning i en app. Derfor har TytoCare potentiale for bred anvendelse i sundhedssektoren: Den gør det muligt at tilse flere patienter med færre ressourcer, kan medvirke til at undgå unødvendige indlæggelser og styrke servicen og trygheden for patienter via undersøgelser og monitorering i hjemmet.

ZOLL X Serie defibrillator og monitor

ZOLLs X Serie er en defibrillator og monitor til det professionelle akutberedskab. Den er kompakt, let og robust, og giver HLR-feedback i realtid på kompressionshastighed og dybde. På vores stand på DEMC10 kan du opleve X Serien med RescueNet Live – ZOLLs telemedicinske teknologi der gør det muligt at dele data live med kollegaer på en anden lokation. På den måde kan du få rådgivning på ethvert skadessted baseret på en realtidsvisning af vitale parametre.

HAMILTON-T1 transportrespirator

Hamilton Medical fremstiller intelligente respiratorer till alle typer af miljøer og alle typer af patienter. HAMILTON-T1 er en fuldt udstyret transportrespirator, der er ideel til anvendelse i både ambulancer og fly og internt på hospitalet. Den er bygget med en turbineteknologi, der giver høj ydeevne, og muliggør transport af patienter med behov for høje flows eller høje tryk.

AccuVein venescanner

AccuVein AV500 er en lille, let og brugervenlig venescanner. Scanneren lyser med infrarødt lys, der gør det muligt at identificere vener, der er brugbare for anlæggelse af intravenøs (IV) adgang. Den er sikker for øjnene at anvende og kræver intet beskyttelsesudstyr. Ydermere er den meget præcis og kræver ingen kalibrering. Derfor gør AccuVein det lettere at anlægge IV-adgang, og det sparer tid.

Kom forbi stand 28 på DEMC10 og hør mere. Læs mere om konferencen her.

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Daniel Storbjerg

Product Specialist

Brands

Airtraq, Archeon Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, Teleflex, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical

Nicolai Hess Pedersen

Area Manager

Brands

AccuVein, Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, SINAPI Biomedical, Timpel Medical, ZOLL IVTM

Tina Harboe Otte

Nordic Business Unit Manager

Brands

International Biomedical, LMT Medical Systems