Landssymposium i Neonatologi 2023

28.-30. september 2023

Der er lagt op til læring, inspiration og hyggeligt socialt samvær, når det 30. Landssymposium i Neonatologi finder sted. Årets symposium afholdes på Sørup Herregård d. 28. til 30. september, og Medidyne er med som udstiller.

Landssymposium i Neonatologi er for neonatalafdelingernes sygeplejersker, læger og fysioterapeuter. Årets program indeholder spændende oplæg om de mest aktuelle problemstillinger på området samt oplæg om guidelines og uddannelse. Kom forbi Medidyne-standen og oplev et udvalg af vores produkter til neonatal- og pædiatrisk pleje, bl.a. dem, der introduceres herunder.

ENLIGHT 2100 ventilationsmonitor

ENLIGHT 2100 fra Timpel Medical giver dig øget indsigt i ventilationen af dine patienter. Løsningen viser, hvordan luft fordeles i patientens lunger i realtid, og kan bl.a. måle to typer asynkronier og hjælpe med at bestemme PEEP-niveau med et PEEP-titreringsværktøj. På den måde hjælper ENLIGHT 2100 dig til at give individuel, målrettet og rettidig ventilation.

Monivent Neo100 respiratorisk monitor

Monivent laver produkter til monitorering af ventilationen af nyfødte, der hjælper dig til at styrke kvaliteten af ventilationen. Vi medbringer Monivent Neo100, en løsning der monitorerer og giver feedback i realtid på manuel ventilation af nyfødte. Systemet er brugervenligt, og monitoreringen er trådløs, så du har fri bevægelighed.

CPAP-generatorer og fikseringstilbehør

Vi medbringer et udvalg af medin Medicals fleksible nCPAP-generatorer og komfortable fikseringstilbehør. medins produkter er produceret til neonatalpatienter og kan anvendes både på fødestuen, intensivafdelingen og under transport.

BiliCare bilirubinmåler

BiliCare fra Mennen Medical er en non-invasiv transkutan bilirubinmåler. Måleren er ideel til anvendelse på neonatal-, føde- og barselsafdelinger, da den er nem at anvende, og kun kræver én enkelt måling.

Lejringsprodukter

På vores stand kan du også opleve et udvalg af lejringsprodukter fra Children’s Medical Ventures. Lejringsprodukterne er skabt til udviklingsmæssigt støttende lejring af spædbørn, og giver både fleksibel og stabil støtte til præmature babyer.

Vi ses til Landssymposium i Neonatologi 2023.

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Mette Jungersen

Product Specialist

Brands

ABM Respiratory Care, medin Medical, Mennen Medical, Microlife Respiratory Care, Monivent, Philips Respiratory Care, ZOLL Itamar