Mål bilirubinniveauer skånsomt og præcist med BiliCare

BiliCare er en non-invasiv, transkutan bilirubinmåler, der gør det muligt at måle bilirubinniveauer hos nyfødte præcist, nemt og skånsomt. Den brugervenlige enhed fra Mennen Medical forhandles i Danmark af Medidyne.

Gulsot (hyperbilirubinæmi) er en hyppig årsag til genindlæggelse af raske, nyfødte spædbørn efter udskrivelse fra hospitalet. Det er en tilstand, der kræver nøje monitorering. Men visuel vurdering alene er upålideligt, og blodprøver er ubehagelige og stressende for både baby og mor. Her tilbyder BiliCare en løsning: Non-invasiv, komfortabel og bekvem bilirubinmåling og -monitorering. Produktspecialist Mette Jungersen forklarer:

“BiliCare er en løsning, der i høj grad gavner alle, der interagerer med den: Først og fremmest er den non-invasiv og reducerer betydeligt behovet for nålestik i hælen på nyfødte, der lider af gulsot. Det reducerer stress og ubehag for barnet – men også for moren. Desuden understøtter enheden sundhedspersonalet i deres arbejde ved at være hurtig og nem at bruge.”

Et skånsomt værktøj til mor og barn

BiliCare tilbyder en forbedret metode til monitorering af gulsot hos nyfødte: I modsætning til traditionelle metoder, der kræver blodprøver via hælstik, måler denne bilirubinmåler niveauet af transkutan bilirubin hos nyfødte ved at transmittere lys ved forskellige bølgelængder gennem det ydre øre.

Nøjagtige, hurtige og pålidelige målinger

BiliCare er valideret i kliniske undersøgelser til at producere resultater, der kan sammenlignes med blodprøver, og gentagne tests bekræfter resultaterne. Enheden kan bruges med en enkelt måling, men kan også bruges med en gennemsnitsværdi på to til tre målinger. Det gør BiliCare til et både simpelt og pålideligt værktøj, der i høj grad understøtter sundhedspersonale ved at forenkle arbejdsgange.

En brugervenlig enhed

Brugervenlighed er et andet kendetegn ved BiliCare. Produktet bruges bedside og behøver ingen kalibrering. Det gør BiliCare tilgængelig for sundhedspersonale på tværs af forskellige miljøer. Den brugervenlige grænseflade og intuitive betjening sikrer, at selv mindre erfarne medarbejdere med selvsikkerhed kan udføre bilirubinmålinger.

Kampagnetilbud

Lige nu har vi et eksklusivt BiliCare kampagnetilbud kørende i en begrænset periode; fra 1. oktober 2023 til 31. januar 2024. Kontakt vores produktspecialister via kontaktformularen nedenfor for at høre mere og gøre brug af det aktuelle tilbud.

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Mette Jungersen

Product Specialist

Brands

ABM Respiratory Care, medin Medical, Mennen Medical, Microlife Respiratory Care, Monivent, Philips Respiratory Care, ZOLL Itamar