Medidyne samarbejde med TrygFonden

Medidyne / Hjertevagt samarbejder med TrygFonden omkring hjertestartere til fondens donationer. Samarbejdet omhandler levering af ZOLL AED 3 hjertestartere samt rådgivning i forhold til information og kampagnemateriale.

TrygFonden har de seneste 20 år støttet mangfoldige projekter, der alle har til formål at få danskerne til at træde til med livreddende førstehjælp og dermed øge chancen for at flere overlever et hjertestop uden for hospital. Et af de projekter er hjertestarter donationerne, hvor TrygFonden hvert år donerer 100 hjertestartere, som opsættes tilgængeligt for alle 24/7. TrygFonden står også bag Hjerteløber-ordningen samt det landsdækkende Hjertestarter-Netværk, hvor alle kan registrere deres hjertestarter, så der ved opkald til 1-1-2 kan henvises til nærmeste hjertestarter.

”Siden vores opstart i 2002 har vi fulgt TrygFondens arbejde, og det er med stolthed at vi kan kalde os deres samarbejdspartner” siger Knut Clem, direktør hos Medidyne A/S. ”Det er vores mission at redde liv og vi kan med glæde konstatere at chancen for at overleve et hjertestop i Danmark er firedoblet siden 2001. Gennem samarbejdsaftalen med TrygFonden håber vi at kunne bidrage yderligere til denne positive udvikling, så flere liv bliver reddet.”

Hos TrygFonden er man rigtig tilfreds med samarbejdet: ”Vi er glade for at indgå samarbejde med Medidyne / Hjertevagt, som er en kompetent og professionel partner med lang erfaring indenfor området”, siger projektchef hos TrygFonden, Grethe Thomas. Vi har mange fælles ideer til at udvikle området, så endnu flere overlever et hjertestop.

Hjertevagt er en del af Medidyne A/S og har mere end 15 års erfaring med salg af hjertestartere og er blandt nordens førende på området. Hjertevagt var med til at introducere hjertestartere på det danske marked og har siden leveret over 10.000 hjertestartere i Danmark, som har bidraget til at redde over 100 liv.

Hjertestarteren ZOLL AED 3 produceres af amerikanske ZOLL Medical Corp., som er en af verdens førende producenter af hjertestartere. 

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Michael Kammer Jensen

Sales Manager

Brands

Airtraq, Archeon Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, Teleflex, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical

Knut Clem

CEO