DMTS Landsmøde 2023

10.-12. oktober 2023

Se, hør og oplev det nyeste inden for medicoteknisk udstyr til det Danske Medicotekniske Landsmøde i Vingsted Hotel & Konferencecenter den 10.-12. oktober.

På DMTS Landsmøde 2023 er der bl.a. fokus på billeddiagnostik, kunstig intelligens, hjemmemonitorering, telemedicin, sporing af udstyr og akutmedicin. Imellem de mange spændende oplæg på landsmødet kan du møde os på industriudstillingen. Her finder du Medidyne på stand 54. Vi tager et udvalg af vores innovative medicinske løsninger med, bl.a. fra leverandørerne introduceret herunder.

Hamilton Medical

Hamilton fremstiller intelligente og brugervenlige respiratorer. Respiratorerne giver øget patientkomfort og øget effektivitet med funktioner, der styrker tilpasningen af respiratorbehandlingen til hver patient. På vores stand kan du opleve HAMILTON-MR1 – en kompakt intensivrespirator med høj ydeevne, der gør det muligt at yde den passende behandling både under transport og i MR-miljø.

ZOLL Medical

ZOLL fremstiller bl.a. professionelle defibrillatorer og monitorer, der med deres helt unikke funktioner supporterer, forenkler og forbedrer hjertestopberedskabet. Til DMTS Landsmøde medbringer vi en AED 3 hjertestarter og en HLR-dukke til en lille udfordring på standen: Her kan du komme forbi og teste dine HLR-færdigheder.

Philips

I Medidyne har vi i år indgået samarbejde med Philips Sleep and Respiratory Care (SRC) i Norden. Kom forbi vores stand på landsmødet og hør mere om samarbejdet og produkterne til behandling af søvnforstyrrelser og respiratoriske lidelser.

I vores Philips portefølje findes også CTG-løsninger til brugervenlig og mobil moder- og føtalmonitorering. Med fokus på brugervenlighed og mobilitet er produkterne hurtige og nemme at implementere, og øger komforten for patienten.

TytoCare

TytoCare er en innovativ telemedicinsk løsning udviklet af virksomheden af samme navn. Den gør det muligt at foretage lægeundersøgelser virtuelt. Med et lille undersøgelseskit, en app og et dashboard er det muligt at undersøge patienters ører, lunger, hjerte, hals, puls, temperatur, hud og mave uden at være i samme lokale. På den måde kan flere patienter undersøges og monitoreres i eget hjem – det sparer tid for sundhedspersonalet, og øger trygheden og komforten for patienten.

Microlife

Microlife producerer diagnostisk udstyr både til private og professionelle. På DMTS Landsmøde medbringer vi WatchBP Office 2G. Det er en præcis og pålidelig blodtryksmåler til professionelle brugere. Den kan automatisk lave 1-6 målinger, og har atrieflimren-detektor, der kan slås til og fra. Ydermere har blodtryksmåleren en række funktioner til tilpasning af målinger, så den kan opsættes til den ønskede protokol. Kom forbi stand 54 og se selv hvordan.

Landsmødet afholdes af Dansk Medicoteknisk Selskab – en sammenslutning der arbejder for at fremme anvendelsen og udviklingen af medicinsk teknologi gennem tværfagligt samarbejde, vidensdeling m.m. Læs mere om DMTS Landsmøde 2023.

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Henrik Holm-Nielsen

Area Manager

Brands

Bittium, EDAN, IEM, Microlife Diagnostics, Nihon Kohden, Philips Fetal Monitoring

Gitte Vestersager Flensborg

Application Specialist

Brands

AccuVein, Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, SINAPI Biomedical, Timpel Medical, ZOLL IVTM

Michael Kammer Jensen

Sales Manager

Brands

Airtraq, Archeon Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, Masimo, QinFlow, Teleflex, TytoCare, ZOLL AED, ZOLL Medical