Intensiv Symposium

27.-28. januar 2023

Et år er gået, og det er atter tid til det årlige Intensiv Symposium på Hindsgavl Slot. Over to dage, d. 27.-28. januar, samles professionelle inden for intensiv terapi til inspiration og networking. Vi ser frem til at deltage som udstillere igen i år med nogle nøje udvalgte produkter til intensivbehandling.

På programmet er der bl.a. oplæg og diskussioner om nye studier, guidelines og fremtidens intensivpleje. Imellem de spændende programpunkter kan du finde Medidyne i udstillingsområdet. Kom forbi og se og prøv vores produkter til effektiv intensivpleje.

På vores stand kan du bl.a. opleve:

  • HAMILTON-T1 transportrespirator: En fuldt udstyret, kompakt intensivrespirator til transport. HAMILTON-T1 kan anvendes til alle patientgrupper og er bygget med turbineteknologi der sikrer høj ydeevne under transport, så du også kan transportere patienter, der har behov for højt flow eller tryk.
  • HAMILTON-C6 respirator: En ny generation af respiratorer til intensivafdelingen, som indeholder al den nyeste teknologi. HAMILTON-C6 er en innovativ, brugervenlig og mobil respirator med avancerede, intelligente indstillinger, der automatisk kan tilpasse respiratorbehandlingen til den enkelte patient.
  • HAMILTON In2Flow nasal iltkateter: Med In2Flow kan du give patienter high flow oxygenterapi med flow op til 100 l/min. Iltkateteret er designet med fokus på at sikre høj patientkomfort og mobilitet og giver samtidig mulighed for en behandling med meget højt flow.
  • Broncoflex engangsbronkoskoper fra The Surgical Company: De sterile Broncoflex videobronkoskoper til engangsbrug er ergonomiske og fleksible. Bronkoskoperne har en intuitiv HD-skærm og viser ligeledes billeder i HD-kvalitet.
  • Lukket sug system fra Avanos: Et system der hjælper med at forebygge infektion hos intuberede patienter og beskytte klinisk personale mod krydskontamination. Det lukkede system opretholder endvidere ventilation under sug uden stort tab af PEEP.
  • Pleuradræn fra SINAPI: Et mobilt dræn, der hjælper til at reducere fejl og øge sikkerheden. Pleuradrænet er enkelt og nemt at håndtere og kan anvendes fra påbegyndelse til afslutning af behandling.

Intensiv Symposium 2023 afholdes af foreningen Intensiv Symposium Hindsgavl hvis formål er er at udbrede kendskabet til og støtte forskning og udvikling inden for intensiv terapi.

Læs mere og find programmet for Intensiv Symposium 2023 på siden her.

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Tina Harboe Otte

Nordic Business Unit Manager

Område

Hamilton Medical, International Biomedical

Gitte Vestersager Flensborg

Product Specialist

Område

Hamilton Medical, IRadimed

Maria Juel-Grunnet

Product Specialist

Område

AccuVein, Airtraq, Avanos Medical, ES Equipment, Eson Comfort, iTraumaCare, QinFlow, SINAPI Biomedical, Teleflex, TSC Endovision, Timesco Healthcare