Intensiv Symposium 2024

26.-27. januar 2024

Et år er gået, og det er atter tid til det årlige Intensiv Symposium på Hindsgavl Slot. Over to dage, d. 26.-27. januar, samles professionelle inden for intensiv terapi til inspiration og networking. Vi ser frem til at deltage som udstillere igen i år med nogle nøje udvalgte produkter til intensivbehandling.

Find Medidyne i udstillerområdet i pauserne mellem de spændende oplæg og paneldiskussioner. På vores stand kan du opleve følgende af vores produkter til effektiv intensivpleje.

ENLIGHT 2100 ventilationsmonitor fra Timpel

ENLIGHT 2100 er en EIT (electrical impedance tomography) ventilationsmonitor fra Timpel Medical, der giver dig øget indsigt i dine patienters ventilation: Den viser, hvordan luft fordeler sig i patientens lunger i realtid, og kan blandt andet måle to typer asynkronier og hjælpe med at bestemme PEEP-niveauet med et PEEP-titreringsværktøj. På den måde kan ENLIGHT 2100 hjælpe dig med at sørge for individuel, målrettet og rettidig ventilation til hver patient.

Thermogard XP intravaskulært temperaturstyringssystem

ZOLLs Thermogard XP er en løsning til intravaskulær temperaturstyring (IVTM), der gør dig i stand til hurtigt at nå og opretholde en nøjagtig måltemperatur – både når du opvarmer og afkøler patienter. Løsningen er meget alsidig og har et feedback-system, der tilpasser behandlingen til patientens temperatur.

HAMILTON-T1 transportrespirator

HAMILTON-T1 er en fuldt udstyret, kompakt intensivrespirator til transport. Den kan anvendes til alle patientgrupper og er bygget med turbineteknologi, der sikrer høj ydeevne under transport, så du også kan transportere patienter, der har behov for højt flow eller tryk.

HAMILTON-MR1 respirator til MR-miljø

HAMILTON-MR1 er en respirator, som du kan bringe fra intensivafdelingen til MR-miljøet. Respiratoren er kompakt, intelligent og højtydende. Den har funktioner, der advarer brugeren, når den kommer for tæt på MR-scanneren for ekstra sikkerhed.

TSC Endovision endoskoper

The Surgical Company (TSC) Endovision udvikler fleksible endoskoper til engangsbrug: Broncoflex Agile og Vortex er innovative, enkle og sterile videobronkoskoper. De to videobronkoskoper har forskellig størrelse, er begge ergonomiske, har stor sugekraft, og viser billeder i HD-kvalitet.

Intensiv Symposium 2024 afholdes af foreningen Intensiv Symposium Hindsgavl hvis formål er er at udbrede kendskabet til og støtte forskning og udvikling inden for intensiv terapi. Læs mere og find programmet for Intensiv Symposium 2024 på siden her.

Tal med vores produktspecialister

Er du interesseret i at høre mere så tøv ikke med at tage fat i os – vores dedikerede produktspecialister er kun en e-mail eller et telefonopkald væk.

Nicolai Hess Pedersen

Area Manager

Brands

AccuVein, Avanos Medical, Hamilton Medical, IRadimed, SINAPI Biomedical, Timpel Medical, ZOLL IVTM

Tina Harboe Otte

Nordic Business Unit Manager

Brands

AccuVein, Avanos Medical, Hamilton Medical, International Biomedical, IRadimed, LMT Medical Systems, SINAPI Biomedical, Timpel Medical, ZOLL IVTM